Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi broj

Ne propustite novo izdanje Večernjakova luksuznog magazina Living

living
Foto: VL
01.09.2015.
u 11:53

Na stotinu stranica finog papira u našem šestom izdanju donosimo nove teme koje se bave umijećem življenja te vas nadahnjuju da uljepšate svoj dom i sve ono što ga takvim čini

Novi broj Večernjakova luksuznog magazina Living spreman je da vas još jednom oduševi svojim sadržajem! Na stotinu stranica finog papira u našem šestom izdanju donosimo nove teme koje se bave umijećem življenja te vas nadahnjuju da uljepšate svoj dom i sve ono što ga takvim čini.

Inspirirat će vas dva divna interijera u koja smo zavirili te editorijal s četiri kuhinjske scenografije koje smo pripremili samo za vas. U temi broja detaljno se bavimo grijanjem, a uz to donosimo i savjete kako brzo i efektno ciglom napraviti makeover doma. Na slasnim gastrostranicama otkrivamo sva lica paprike, a u vrtnom dijelu pišemo kako ga pripremiti za jesen i kako vrtlarenje može biti prava mala psihološka terapija.

Predstavljamo i jedan divan zagrebački caffe, najbolje domaće dizajnere i, naravno, izdvajamo trendi komade iz domaćih trgovina.

Ne propustite novo izdanje Livinga!

Foto: VLm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije