Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapanjujuće posljedice

Ne ostavljajte šminku na licu, evo zašto je morate skinuti prije spavanja

Make up
Foto: Thinkstock
1/4
22.06.2016.
u 13:25

Iako na kraju dana ne vidite na svojoj koži ostatke šminke, to ne znači da je nemate na licu. Ako redovno ne čistite šminku prije spavanja, zapravo sprječavate njen prirodni proces obnove.

Spavanje sa šminkom začepljuje pore te u konačnici rezultira tako što ostali kozmetički proizvodi neće moći prodrijeti u kožu i napraviti svoj posao.

Ako ste nanijeli djelotvornu noćnu kremu prije spavanja, a niste prije toga uklonili ostatke šminke, vaša koža neće moći dobiti niti malo nutrijenata koje krema sadrži.

Iako na kraju dana ne vidite na svojoj koži ostatke šminke, to ne znači da je nemate na licu. Ako redovno ne čistite šminku prije spavanja, zapravo sprječavate njen prirodni proces obnove.

Svakodnevno nam otpadne 50 milijuna stanica kože i ako ih ne skinete zajedno sa šminkom, otpale stanice ostat će na koži, što će na kraju rezultirati sivkastim i nezdravim izgledom tena. 

kakve još posljedice može imati na vašu kožu ne skidanje šminke prije spavanja pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Trikovi koji će spriječiti razmazivanje maskare

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije