Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italian Feeling

Ne mislite na kišu. Bit će vam bolje kad vidite kakve će se torbe nositi ove jeseni

Carpisa
Foto: Carpisa
1/5
01.09.2014.
u 12:51

Carpisa predstavlja kolekciju za jesen i zimu 2014. čija je nit vodilja rock-chic inspiracija

Kiša koja nas je oprala u ponedjeljak ne treba vam pomutiti baš sve planove. Dovoljan će biti pogled na kampanju za novu kolekciju Carpise pa da se zaželite jeseni.

Kolekcija za jesen i zimu nazvana je Italian Feeling, a kao što spomenici i prirodne ljepote krase Italiju, tako i brojni detalji odlikuju modele iz nove kolekcije torbi i modnih dodataka.

Metal, kao jedan od glavnih protagonista, dominira torbama u raznim formama – od metalnih ukrasa do metalnih bravica – dajući im dodatni sjaj.

Uz detalje izrađene od metala, rock-chic inspiracija nameće se kao glavna nit vodilja kolekcije, a najbolje se ističe upotrebom crne koja se kombinira sa zlatnim privjescima.

Foto: Carpisa

Highlighti kolekcije:

Pied de Poule (pepita) uzorak u maxi i mini varijantama

Povezivanje prepoznatljivog pepita uzorka s mikro privjescima i ukrasnim lančićima, stvarajući neizostavan minimalizam crno-bijelih tonova

Animalier print kombinira se sa sjajnom i neprozirnom kožom pitona, čime se stvaraju jedinstveni i luksuzni modni dodaci

Countrychic torbe meke strukture, izrađene od „zrnatih“ materijala povezuju se s antilop kožom i krznom, što odiše notom romantičnosti.

>>Ne žele da znate: 5 tajni koje modna industrija od vas krije kao zmija noge

>>5 vrhunskih modela čizama koje stižu u H&M

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije