Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potreban je samo osmijeh

Napravite selfie s omiljenom NIVEA kremom i osvojite nagrade

Nivea Q10 Plus
Foto: Nivea
1/4
31.10.2014.
u 09:17

Najboljih pet selfieja nagrađujemo NIVEA poklon paketom koji sadrži tri proizvoda iz linije Q10 Plus (dnevna i noćna krema te krema za područje oko očiju).

Fotkajte se ispred ogledala na kojem ste napravili smajlić svojom omiljenom NIVEA kremom i pošaljite nam fotografiju na nagrade@vecernji.net.

Najboljih pet selfieja nagrađujemo NIVEA poklon paketom koji sadrži tri proizvoda iz linije Q10 Plus (dnevna i noćna krema te krema za područje oko očiju).

Nagradna igra traje do petka 7. studenog 2014. do 12 sati.

Imena dobitnika bit će objavljena na našem portalu, a nagrada stiže na kućnu adresu pa ne zaboravite u poruci sadržaja NIVEA navesti i svoje podatke.

Koenzim Q10 ključan je faktor u njezi kože, uvelike odgovoran za zdraviju, ljepšu i svježiju kožu lica.

Nivea je prva prepoznala važnost ovog čarobnog sastojka i patentirala ga u svojoj formuli, a ove jeseni, za ljubitelje Q10 proizvoda pripremila je nova, praktična pakiranja popularnih krema zbog kojih žene diljem svijeta s osmijehom rješavaju znakove starenja kože.

Foto: Nivea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije