Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poput sirene

Napali su je zbog ovoga što je napravila s kosom 6-godišnje kćeri, a ona im je ovako 'začepila usta'

Lyra
Foto: Instagram
1/2
23.09.2016.
u 09:29

Dugine boje na kosi, undercut i 'iscrtavanje' tjemena otvorilo je sasvim novu eru kad je riječ o frizurama i stilovima.

Plava, zelena, ljubičasta, neonska žuta i slične boje, donedavno nezamislive na našim glavama, postale su pravi hit. 

Dugine boje na kosi, undercut i 'iscrtavanje' tjemena otvorili su sasvim novu eru kad je riječ o frizurama i stilovima. Frizeri sada imaju slobodnije ruke nego ikada prije jer većina žena želi nešto posebno, nešto drukčije, ali što šarenije. 

Upravo takvu frizuru poželjela je i Lyra, 6- godišnja kći frizerke Mary Thomaston iz Floride. Iako ju je pokušala odgovoriti od te ideje, Mary je na kraju pristala svojoj mezimici ispuniti želju. 

Koristila je prirodne, privremene, boje koje ne uništavaju kosu i djevojčici napravila undercut s jedne strane tjemena. Obojila je to područje u tri boje, a krajnji  rezultat? Presretna djevojčica i mnoštvo komentara na društvenim mrežama. 

Iako su je mnogi napali jer se "usudila" napraviti takvu frizuru i obojiti kosu djevojčici od samo 6 godina, Mary Thomaston zbog svog postupka nije požalila. A i zašto bi? 

 

Na Instagramu je objavila fotografiju presretne djevojčice, a na negativne komentare odgovorila je ovako:

"Rekla sam kćeri da ću joj obojiti kosu jedino ako škola koju pohađa to dopušta. Oni nisu imali ništa protiv i Lyra je dobila novu frizuru. Ne brinite ljudi, dijete nije ozlijeđeno, ništa joj se nije dogodilo. Pa to je samo kosa, boje su privremene i prirodne. Lyra me dugo vremena nagovarala da joj obojim kosu poput sirene i sada je presretna."

Na komentar da je djevojčica premlada da bi joj bojila kosu, Mary je odgovorila:

"Zar zaista? A kada odrasla žena oboji kosu ovako, onda je gledate i komentirate kako je to djetinjasto. Pustite djecu da uživaju u frizurama koje žele, tko zna na kakvom će radnom mjestu završiti kada odraste i hoće li joj netko drugi diktirati dress code, kako mora izgledati, kako se odjenuti. I sada je savršeno vrijeme da eksperimentiraju s prirodnim bojama za kosu i uživaju u tome."

Mnogo je onih koji su ostavili pozitivne komentare i dali podršku ovoj majci jer "djevojčica izgleda prekrasno", a osmijeh na njezinu licu nakon ove ostvarene želje je neprocjenjiv. 

>>'Što su mi to napravili?' Otišla je na profesionalno šminkanje prije vjenčanja i šokirala se kad se pogledala u ogledalo

 

Komentara 10

CI
cika123
10:17 23.09.2016.

Odkud potreba roditelja da naslikavaju djecu i slike dijele okolo. Zar djeca nebi trebala bit zaštićena i slika zatamnjena. Koje licemjerstvo.

LU
lunar777
10:37 23.09.2016.

Rodna lgbt queer blabla ideologija na djelu...

Avatar fijolica
fijolica
11:09 23.09.2016.

A s 8 godina će htjeti plastičnu operaciju da izgleda kao trenutno najpopularnija pjevačica. Nije stvar u samom bojanju kose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije