Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni trikovi

Nakon što otkrijete čemu sve služi, ovaj proizvod postat će neizostavan u vašem domu

dječju puder
Foto: Shutterstock
06.04.2016.
u 09:15

Imate li u kući malo dijete, vrlo vjerojatno imate i dječji puder. Ako ga i nemate, sigurni smo da ćete ga nabaviti nakon što vam otkrijemo što sve možete uz pomoć ovog 'čarobnog' proizvoda

Relativno jeftin artikl koji se može nabaviti u obližnjoj trgovini postat će neizostavan u vašem domu nakon što otkrijete što sve možete učiniti s njime. Riječ je o dječjem puderu koji možete upotrebljavati na razne načine koji će vas oduševiti.

Ovo su samo neki od njih:

1. Povećajte volumen trepavica – Ako prije nanošenja maskare na trepavice stavite malo dječjeg pudera, vaše trepavice izgledat će gušće i punije. Vaše će oči biti istaknute čak i uz samo jedan sloj maskare. Isprobajte!

2. Uklonite masne mrlje – Dječji puder odlično upija masnoću. Idući put kad vam nešto masno kapne na odjeću ili tepih, taj dio pospite dječjim puderom koji će upiti masne mrlje i osvježiti tkaninu.

3. Efekt porculanskog lica – Želite li izgledati svježe, za to vam nije potreban matirajući puder jer isti efekt možete postići i uz dječji puder.

4. Uklonite neugodne mirise iz obuće – Posipajte puder po unutrašnjosti cipela i ostavite preko noći, po mogućnosti na balkonu. Idući dan obrišite ostatke pudera. Vaše cipele mirisat će kao nove.

5. Zaštitite stare knjige – Ako stare knjige posipate dječjim puderom, vratit ćete život u njih. Naime, puder će upiti vlagu i knjigama dati sasvim novi izgled. Pustite da puder odstoji neko vrijeme, a nakon toga s knjiga ga nježno uklonite četkom.

6. Uklonite nečistoće s vašeg četveronožnog ljubimca – Želite li očistiti krzno vašeg ljubimca, nanesite na njega malo praha, a zatim ga dobro iščetkajte..

7. Koristite se njime umjesto šampona za suho pranje kose – Želite osvježiti svoju kosu, a nemate vremena za pranje? Stavite puder na dlanove i prođite prstima kroz kosu koja će u tren biti osvježena. Uz pomoć ovog trika pranje kose možete odgoditi i do 3 dana.

Foto: screenshot/facebook

8. Popravite parket koji škripi Živcira vas parket koji neprestano škripi? Pospite po podu dječji puder i metlicom ispunite praznine među letvicama. Vaš problem biti će riješen u trenu.

9. Smanjite bol kod depilacije – Neposredno prije depilacije nanesite puder na područje s kojeg želite ukloniti dlačice. Osim što će puder stvoriti dodatni sloj koji će vas zaštititi od prevrućeg voska, nakon depilacije smanjit će pojavu crvenila i iritacije.

10. Smanjite trenje kod hoda – Ako vaše tajice ili hlače s unutrašnje strane, nedugo nakon što ste ih kupili, postaju istrošene od trenja koje nastaje hodanjem, raspršite puder po njima. To će smanjiti trenje i očuvati vašu odjeću od ofucanog izgleda.

Izvor: Healthy Food Star

>>Ovih 7 kućanskih predmeta možete koristiti za skidanje ogrebotina s mobitela

>>Napravite sami svoj šampon brzo, jednostavno i jeftino

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije