Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
casting

Najprestižnije modno natjecanje 'Elite Model Look' traži modele

Elite model Look
Foto: PR FOTO
1/3
23.03.2017.
u 13:23

Još nekoliko dana dijeli nas od početka regionalnih castinga “Elite Model Look Croatia 2017 by Maybelline New York” tijekom kojih će hrvatski Elite-ov tim posjetiti Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar i Slavonski Brod.

U subotu, 25.03.2017./ 16.00 sati u City Centre one Zagreb West, održat će se casting za najprestižnije modno natjecanje „Elite Model Look 2017. by Maybelline New York“.

“Elite Model Look“ ima tradiciju održavanja dugu 34 godine, koja je iznjedrila tisuće novih lica koji su bili uporni i slijedili svoj san. Isti san koji su sanjale i najpoznatiji svjetski top modeli, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski.

Još nekoliko dana dijeli nas od početka regionalnih castinga “Elite Model Look Croatia 2017 by Maybelline New York” tijekom kojih će hrvatski Elite-ov tim posjetiti Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar i Slavonski Brod. 

U nadolazećem vikendu okušajte svoju sreću u modeling vodama i ne propustite priliku jer se 25. ožujka (subota) u City Centru one Zagreb West te 26. ožujka (nedjelja) u ZTC u Rijeci, s početkom u 16.00h održavaju prvi regionalni castinzi Elite Model Look Croatia 2017.

Uz Marka Lovrića, direktora Relatum Model Managementa, koji je doveo ovo svjetski poznato natjecanje u Hrvatsku, stručni žiri činiti će i Kristina Šalinović, jedna od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu te poznati modni fotografi Mare Milin, Jelena Balić, Šime Eškinja. Kristina je tijekom svoje karijere krasila naslovnice najpoznatijih svjetskih magazina te nosila revije za neka od najvećih imena u svijetu mode, a djevojkama koje uđu u finale prenijeti će svoja iskustva.

Hrvatska turneja predstavit će 40-ak ženskih i 30-ak muških natjecatelja koji će sudjelovati na nacionalnom castingu najavljenom za 13.svibanj 2017. u Zagrebu. Natjecatelji po izboru žirija Elite Model Look-a, njih 8 ženskih i 6 muških, bit će potom pozvani da sudjeluju u finalnom natjecanju. Svi oni stremit će prema istom cilju, odlasku na svjetsko finale Elite Model Look natjecanja te osiguranju dvogodišnjeg ugovora s agencijom Elite. 

Prošlogodišnji pobjednici, Ana Nikšić i Neven Stanišić, već su prošli taj put te su proveli 8 nezaboravnih dana na svjetskom finalu Elite Model Look-a u Lisabonu, te su potpisali ugovor i s Elite-om, jednom od vodećih modnih agencija.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, prijavljeni moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm. Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. 

Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije