Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavi ženu

Najnovojim kampanjom modna kuća Mak obilježila 30 godina postojanja

MAK
Foto: Karlo Hečimović
1/6
05.01.2017.
u 12:55

Najnovija kampanja Makove kreatorice Nede Makjanić Kunić hommage je kolekcijama koje su obilježile njezinih trideset godina na modnoj sceni.

Splitska modna kuća MAK ove godine slavi 30. godina rada i djelovanja, a tom prigodom snimljena je i kampanja koja slavi ženu naziva „This is Mak“.

Najnovija kampanja Makove kreatorice Nede Makjanić Kunić hommage je kolekcijama koje su obilježile njezinih trideset godina na modnoj sceni.

Raskošni kaputi s paspuliranim detaljima, voluminozne suknje, hlače od pepita uzoraka, haljine od eko kože u ljubičastim tonovima te otkačeni sakoi, inspirirani su Makovom prvom pret-a-porter kolekcijom predstavljenom još davne 1986. godine.

Kako naglašava splitska kreatorica, riječ je o bezvremenskim komadima zbog čega Mak svih ovih godina vole poslovne žene različitih zanimanja i životne dobi.

Foto: Karlo Hečimović

Upravo stoga za zaštitno lice svoje rođendanske kampanje Neda Makjanić Kunić angažirala je stilisticu i model Mimi Rončević koja se odlično snašla u ulozi poslovne žene - vječno u pokretu, ali istodobno modno osviještene.

Uz kapute, među kojima se ističu patchwork modeli, zvijezde slavljeničke priče najdugovječnije splitske modne kuće su neobični materijali, od eko krzna do umjetne kože, a poseban naglasak je na otkačenim i zavodljivim bojama - jer sve je to Mak.

>>Poslovna elegancija na splitski način u duhu prošlog vremena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije