Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za sve tipove kože

Najjednostavniji način za delikatno čišćenje i njegu lica

njega kože
Foto: Thinkstock
1/5
04.05.2016.
u 11:57

Svaka žena ima svoje vlastite navike čišćenja lica. Ipak, nekih se osnovnih smjernica valja pridržavati

Upravo je rutina pravilnog čišćenja lica ključna za lijep i zdrav izgled kože. Bez čišćenja, naša bi koža bila prekrivena s različitim nečistoćama, što bi drugim proizvodima za njegu moglo otežati pravilno prodiranje. Pravilno čišćenje lica je također ključno za zadržavanje optimalne razine hidratacije kože. 

Svaka žena ima svoje vlastite navike čišćenja lica. Ipak, nekih se osnovnih smjernica valja pridržavati:

1. Perite ruke temeljito prije čišćenja lica kako bi izbjegli prenošenje prljavština ili bakterija koje su se skupile tijekom dana na lice.

2. Izaberite nježno i njegujuće sredstvo za čišćenje lica koje ostavlja ugodan i mekan osjećaj na vašoj koži.

3. Koristite li svoje ruke, blazinicu ili maramice za skidanje šminke, kružnim pokretima masirajte lice i vrat.

4. Ako ispirete vaše sredstvo za čišćenje, pobrinite se da koristite toplu vodu. Ako je voda previše hladna ili previše vruća, to može izazvati iritaciju kože.

5. Kožu nemojte sušiti grubim kružnim pokretima ručnika, nego laganim tapkanjem.

Najbolja kombinacija: čišćenje lica i njega

Pravilno čišćenje trebalo bi kompletno ukloniti nečistoće, šminku i prljavštinu, bez da koži oduzima njezina prirodna ulja. Izvanredna inovacija - nova NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica - pomaže temeljito očistiti kožu lica dok istovremeno nježno brine za nju. Učinkoviti kompleks koji se sastoji od njegujućeg Eucerita ® i pantenola ostavlja kožu lica čistom, svježom, hidratiziranom i spremnom za nanošenje dodatnih proizvoda za njegu. 

Linija se sastoji od mlijeka, njegujuće kreme i iznimno mekih maramica za čišćenjelica. Nježni i njegujući sastojci kožu čine prirodno lijepom, mekom i podatnom. Linija je prikladna za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije.

>>Tolerirate li dlačice na ženskim nogama? Za depilaciju se koristila i krv slijepih miševa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije