Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODA

Najbolja mlada kreatorica je Suzana Koprivnjak

 Bipa Fashion.hr - Cruise colection 2015.
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/21
03.07.2015.
u 23:55

Započeo je ovoljetni Bipa Fashion.hr Cruise Collection.

Suzana Koprinjak je pobjednica modnog natječaja Lift by Perwoll, kojim je večeras, u čarobnom ambijentu Trga kralja Tomislava, započeo ovoljetni Bipa Fashion.hr Cruise Collection.

Njenu prvu veliku kolekciju vidjet ćemo na jesenskom izdanju ove popularne modne smotre. Nakon mini revija sedmoro mladih kreatora vidjeli smo “ljetno­putnu” kolekciju Aleksandre Dojčinović, koja je za glavnu inspiraciju izabrala boju rascvalog, ružičastog oleandra, čime je u srce Zagreba unijela dašak Mediterana.

>> Sedam mladih dizajnera u utrci za prestižnu nagradu LIFT

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije