Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotograf na udaru

Modni skandal: Sredit ću ti snimanje za Vogue ako mi...

Terry Richardson
Foto: Terry Richardson/Instagram
1/3
21.04.2014.
u 13:25

Fotograf je odmah preko svoje službe za odnose s javnošću poručio da on tu lascivnu poruku nije poslao.

Terry Richardson jedan je od najcjenjenijih (modnih) fotografa no u zadnje vrijeme sve su češće optužbe za seksualno napastovanje koje dolaze od brojnih manekenki koje rade s njim.

Posljednja je u nizu Emma Appleton koja je u nedjelju na svom Twitter profilu objavila fotku poruke koju joj je navodno poslao slavni fotograf putem Facebooka.

- Sredit ću ti snimanje za Vogue ako mi dozvoliš da te poj.....

Foto: Buzzfeed

Tvit je kasnije uklonjen, no Appleton je za BuzzFeed potvrdila da stoji iza tvrdnje. Fotograf je odmah preko svoje službe za odnose s javnošću poručio da on tu lascivnu poruku nije poslao.

Ranije su primjedbe na rad s njim imale i druge manekenke. Charlotte Waters u svom je postu na Redditu u ožujku napisala da je Richardson na modnom snimanju od nje tražio da ga oralno zadovolji, a slične su optužbe iznijele i Jamie Peck, Liskula Cohen te Rie Rasmussen.

Fotograf je optužbe odbacio i u blogu za The Huffington Post napisao kako je svjestan da njegov rad ponekad može biti provokativan te da se ne mora svima sviđati.

- Znam da ponekad izazivam kontroverze i cijenim različite stavove, no bez obzira na to volite li ili mrzite moj rad, mogu se samo nadati da ćete mi vjerovati da govorim istinu, napisao je.

Iz britanskog izdanja Voguea poručili su da u dogledno vrijeme nemaju namjeru s njme surađivati.

>>Pogledajte fotografiju zbog koje se Abramovičeva supruga našla u središtu skandala!

>>Kate Moss i kokain, obnažene na filmu: Ovo su skandali koji su obilježili povijest mode i ljepote

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije