Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERWOll Fashion.hr

Modni dvojac ELFS prvi put izlaže na Fashion.hr-u

Elfs
Foto: Elfs
1/8
30.09.2014.
u 11:05

Samostalnu reviju na kojoj će obilježiti 10 godina rada ELFSI će održati 15. listopada

Modni dvojac ELFS koji su zaludili domaću publiku ove sezone premijerno izlažu na Fashion.hr-u.

Elfsi će svoju samostalnu reviju održati drugu večer Perwoll FASHION.HR-a i to pod pokroviteljstvom časopisa Cosmopolitan.

Dugo pripremano iznenađenje u programu tjedna mode, koji će ove sezone trajati čak pet dana i predstaviti najveći broj dizajnera dosad, bit će prava poslastica za sve ljubitelje ovog modnog branda.

- Izrazito nam je zadovoljstvo što ćemo pod pokroviteljstvom časopisa Cosmopolitan u sklopu Perwoll FASHION.HR-a obilježiti 10 godina svoga rada. Ova suradnja došla je na obostrano zadovoljstvo, smatramo da nam Perwoll FASHION.HR pruža vrhunske produkcije uvjete te snažnu sveobuhvatnu platformu za predstavljanje kolekcije.

Foto: Franjo Matković

Veselimo se što ćemo moći na pravi način prezentirati novu kolekciju, ističu Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, dizajneri modnog branda ELFS. Iako su trenutno još u pripremi i izradi kolekcije, ističu kako svakodnevno rade na idejama kako na spektakularan način prezentirati istu.

Perwoll FASHION.HR održat će se od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Revija ELFS-a na rasporedu je 15. listopada u 20 sati.

>>Zavest će vas provokativnim fotkama (i mirisom) da bi vam predstavili svoj prvi parfem: ELFS LOVE

>>Odabrana je 'Beautiful ELFS DIVA'! Sretna je dobitnica lijepa Nikolina Leljak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije