Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
H&M Studio

Moda iz Pariza stiže u Zagreb! Ovo je kolekcija koju željno iščekujemo

H&M Studio
Foto: H&M
1/20
01.08.2014.
u 11:29

U cijeloj kolekciji ženstveno se susreće s muževnim uz muške sakoe, motorističke i pilotske jakne koje se nose preko nabranih majica i haljina.

Zaigran, profinjen duh boemske žene 21. stoljeća izgled je za kolekciju H&M Studio ove jeseni/zime: ležeran, šarmantan, uvijek spreman za noćni izlazak.

Kolekcija H&M Studio prikazana je na Pariškom tjednu mode. U cijeloj kolekciji ženstveno se susreće s muževnim uz muške sakoe, motorističke i pilotske jakne koje se nose preko nabranih majica i haljina.

Foto: H&M

Kolekcija će se prodavati u oko 260 prodavaonica širom svijeta od 4. rujna, a u Hrvatskoj će se moći kupiti u trgovini H&M Centar Cvjetni.

- Oduševljena sam slobodom izbora i boemskim duhom kolekcije H&M Studio za jesen/zimu 2014. Radi se o ženstvenoj odjeći pune profinjenosti i zabave, nošene sa stavom, kaže Ann-Sofie Johansson, Head of Design, New Development.

Foto: H&M

>>Novosti iz H&M-a: Pogledajte što ćemo nositi ove jeseni

>>Zaposlenici Zare: Uvjeti rada su takvi da moramo preskakati obroke da preživimo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije