Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dash

Mirna Maras i Saša Lozar ne skrivaju mrlje na odjeći

Dash
Foto: Promo
1/5
30.09.2014.
u 08:30

Puno smijeha i zabave bilo je namijenjeno smjelim natjecateljima koji su iskoristili priliku i pokušali osvojiti poklon kartice u iznosu od 500 kn. Sve što su trebali napraviti bilo je pojesti svoje omiljene šagete s umakom od rajčice

Vi ste osoba koja je neprestano u pokretu i u potrazi za rješenjima koja život čine jednostavnijim?

Inovacije prihvaćate s lakoćom jer vam omogućuju da neprestano budete korak ispred drugih? Bilo da je u tekućem, praškastom ili u obliku kapsula, deterdžent Dash jedna je od takvih inovacija, namijenjena onima koji žele sve i odjednom.

U mogućnosti formule koja objedinjuje jedinstveni dizajn, tehnologiju pranja i izvedbu mogli su se protekle subote uvjeriti i posjetitelji trgovačkog centra City Center one West. Puno smijeha i zabave bilo je namijenjeno smjelim natjecateljima koji su iskoristili priliku i pokušali osvojiti poklon kartice u iznosu od 500 kn. Sve što su trebali napraviti bilo je pojesti svoje omiljene šagete s umakom od rajčice, a mrlja od umaka na natjecanju nije manjkalo. No, zbog njih se nitko nije ni najmanje brinuo.

Natjecatelje su hrabrili poznati voditelji Mirna Maras i Saša Lozar.

„Ove je subote Dash pozornica bila jedno od rijetkih mjesta na kojima mrlje nismo skrivali. Kad je riječ o mojim vlastitim iskustvima, pranje rublja je jedna od obaveza za koju smatram da treba biti što jednostavnija, a deterdžent bi trebao zadovoljiti sve kriterije odjednom – čistoću i higijenu na svim temperaturama, izvrsnu njegu osjetljivih tkanina te mekoću koju svi volimo osjetiti na svježem rublju. Svako jutro kad otvorim ormar volim znati da će sve što taj dan odjenem biti savršeno“, izjavila je voditeljica Mirna Maras.

Četiri natjecatelja su na Dash pozornici osvojili poklon bonove u iznosu od 500 kn, a hrabrio ih je i voditelj Saša Lozar.

Foto: Promo

„Zahvaljujem hrabrim natjecateljima na sudjelovanju, a i na tome što su nam pokazali da se ne boje ponekad uprljati iz čiste zabave. Skrenuli smo pozornost na to da u slobodno vrijeme ne moraju brinuti o sitnicama za koje postoje jednostavna i dubinska rješenja. Izgled i dojam koji ostavljam i meni su zbog prirode posla jako važni pa je i besprijekorno, a jednostavno održavanje odjeće na vrhu liste prioriteta“, ističe voditelj Saša Lozar.

A Dash je ove jeseni pripremio posebne nagrade za svoje korisnike diljem Hrvatske. Stotinu najsretnijih će putem nagradne igre Tisuću razloga da odaberete Dash moći osvojiti tisuću kuna na poklon kartici. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji od proizvoda Dash - praškasti, tekući ili u kapsulama, a za posebnost i čistoću odjeće pobrinut će se njegova napredna i inovativna formula.

Ngradna igra traje od 1. listopada do 30. studeng. Pojedinosti nagradne igre dostupne su na internetskoj stranici www.mpg.hr.

>>Ne perete znojnu odjeću odmah nakon vježbanja ? Evo zašto biste trebali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije