Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Organski parfemi

Mirela Holy predstavila parfem koji miriše na ORaH

22.07.2015., Zagreb - U ORAH-ovoj sredisnjici u Ilici 48 predstavljena je kolekcija orahovih mirisa.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
23.07.2015.
u 18:00

Cijena je 149 kuna za ženski miris i 199 kn za ostale, a osim financiranju stranke pomažu i lokalnu ekonomiju

Miris oraha ovog bi ljeta mogao postati tražena roba nakon što je Mirela Holy predstavila prvi parfem koji je proizvod jedne političke stranke. Parfem se zove ORaH, a cijena mu je za 50 ml 149 kuna za ženski i 199 za unisex i muški miris.

Nabaviti se mogu preko internetske stranice stranke, što je donacija za financiranje stranke uz pomaganje lokalnoj ekonomiji, jer je miris proizveden u Hrvatskoj. Dizajn potpisuje Dejan Levačić, a parfemi su potpuno organski.

– Iako sva tri mirisa imaju kao temeljnu notu miris oraha, ovom akcijom ORaH nastoji promicati politiku čistih ruku, odnosno miris političkog poštenja – kazala je predsjednica stranke M. Holy. Njezina stranka, navodi, zalaže za modele financiranja u kojima se stranke sve više oslanjaju na vlastite izvore prihoda kojima se pomaže i lokalna ekonomija, a manje na javna sredstva.

– ORaH-ov stranački butik nudit će atraktivan i moderan stranački promidžbeni materijal koji može poslužiti i kao poklon, ne samo članovima stranke nego i simpatizerima – poručuju iz ORaH-a

>>''Ovom akcijom ORaH nastoji promicati politiku 'čistih ruku', odnosno miris političkog poštenja''

>>Holy primila "dobronamjerno" upozorenje visokog dužnosnika Ministarstva unutarnjih poslova

Ključne riječi

Komentara 7

FI
Fisherman
20:00 23.07.2015.

Pa ko bi zelio mirisati na orah?

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
18:47 23.07.2015.

Smrdi ,smrdi ,užasno smrdi!!

ĆA
ćaćaća
21:59 23.07.2015.

puni se jedenjam velikih količina graha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije