Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijela je IN

Mila Elegović: Volim mediteranski ugođaj i ogoljenu prirodnost

Poznate Hrvatice
Foto: Goran Matijašec
1/11
25.05.2015.
u 15:47

Modne dizajnerice Anamarija Brkić i Ivona Martinko i u svojim kreacijama i kolekcijama za ovu sezonu također predlažu bijelu te jednostavnost i ležernost koje osiguravaju besprijekoran izgled i osobnost stavljaju u prvi plan.

I ove sezona bijela je ultimativna ljetna boja koju vole i make up artisti i frizerski stilisti.

A prepoznaju tu prozračnost i svježinu i poznate Hrvatice: ekonomistica i bivša manekenka Anita Dujić, voditeljica Antonija Blaće, glumica Mila Elegović, te modne dizajnerice Anamarija Brkić i Ivona Martinko koje su bile na predstavljanju Dermacare kampanje i isprobale neobavezan dnevni make up

„Uživala sam raditi ovu kampanju s timom DermaCarea, kao što i inače uživam u njihovim tretmanima za koje mogu reći da su prava gozba za moju kosu. Divno je u svojoj blizini imati tim na kojeg se uvijek mogu osloniti i kojemu s povjerenjem mogu prepustiti zdravlje i izgled kose. Volim mediteranski ugođaj i ogoljenu prirodnost koju smo naglasili jer se prečesto skrivamo iza teškog make upa. Moja kosa je spremna za uživanje u ljetnim ljepotama“, izjavila je glumica Mila Elegović.

Modne dizajnerice Anamarija Brkić i Ivona Martinko i u svojim kreacijama i kolekcijama za ovu sezonu također predlažu bijelu te jednostavnost i ležernost koje osiguravaju besprijekoran izgled i osobnost stavljaju u prvi plan.

„Bijela boja je oduvijek bila moja inspiracija i u njoj pronalazim nepresušnu energiju za stvaranje nenametljive elegancije. Prozračnost koju volim pronašla sam i u višegodišnjoj suradnji sa stručnjacima DermaCare centra kojima prepuštam brigu o svojoj koži i kosi, kaže dizajnerica Anamarija Brkić, vlasnica modnog brenda A'marie.

„U modi me oduvijek vode prirodnost i osobnost, a kako je moja posljednja kolekcija velikim dijelom inspirirana bijelom bojom, prepoznala sam se u kampanji DermaCarea. S njihovim timom izvrsno surađujem već neko vrijeme i s punim povjerenjem prihvaćam novitete koje donose u Hrvatsku ponajprije zato jer blistavost zdrave kose i kože ne može ništa nadomjestiti“, pojašnjava dizajnerica Ivona Martinko.

Zaštitna lica DermaCare centra ekonomistica i bivša manekenka Anita Dujić te voditeljica Antonija Blaće još su jednom zablistale u bjelini koja naglašava svježinu i zaigranost kojom obje zrače.

>>Ovo je najjednostavnija metoda da otkrijete jeste li za dugu ili kratku kosu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije