Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rok trajanja

Mijenjate li redovito ove proizvode za ljepotu?

Make up
Foto: Thinkstock
17.02.2014.
u 21:00

Sve ima svoj rok trajanja, pa tako i preparati za ljepotu!

Maskara

Traje oko tri mjeseca. Vlažna i mračna sredina pogoduje razvoju bakterija. Bacite je ako promijeni miris i nikada je nemojte posuđivati nekom drugom ili od nekog drugog.

Balzam za usne

Zamijenite ga nakon dvije godine ili prije – ako sadrži SPF. Nemojte ga posuđivati – zbog mogućnosti razvoja bakterija.

Četkica za zube

Kupujte novu svakih tri do šest mjeseci ako se dlačice ne unište prije. Također, ako ste imali upalu usne šupljine ili grla, nabavite novu četkicu jer se bakterije mogu zadržati na dlačicama.

Sredstvo za zaštitu od sunca

Zamijenite ga novim svake godine. Obično je rok trajanja ovih preparata dvije i pol godine, međutim, sunčeva toplina pogoduje razvoju bakterija, pa je puno bolje da početkom sezone kupite novi.

>>Make-up trikovi kojima će male oči ‘postati’ velike

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije