Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ublažujuća krema

MELVITINA INOVACIJA za osjetljivu i suhu kožu

Melvita
Foto: Promo
1/3
23.01.2017.
u 12:22

Ublažujuća krema za osjetljivu kožu: Melvitina prva krema proizvedena postupkom UHT sterilizacije, pakirana u inovativnoj hermetičkoj ambalaži. Ublažujuća krema za osjetljivu kožu obogaćena s patentiranim kompleksom tri vrste organskog meda (akacija, cvijet naranče i timijan) je prva Melvitina organska krema proizvedena postupkom UHT sterilizacije. Pomaže umiriti, obnoviti i hidratizirati suhu i osjetljivu kožu!

Jeste li znali da žene tijekom svog životnog vijeka na kožu nanesu u prosjeku 10 kg konzervansa?

#StartOrganic

U Melvitinom Odjelu za istraživanje i razvoj željeli su razviti formulu koja će i najosjetljivijoj koži omogućiti užitak prilikom njege bez rizika za nastanak alergijske reakcije. Rezultat je bogata svilenkasta tekstura, iznimno nježnog mirisa u kojem se osvježavajuće (menta, anis) i voćne note (breskva, malina, cvjetovi naranče) ujedinjuju s bazom slatkih gurmanskih akorda (vanilija, karamela).

Cijena: 281,50 kn

MELVITA – 30 godina ljubavi prema prirodi

Prije 30 godina biolog i pčelar Bernard Chevilliat osnovao je MELVITU. Poput pčela, MELVITA pažljivo odabire najčišće prirodne sastojke te ih ujedinjuje u učinkovite njegujuće proizvode. Zato je još od 1983. godine do danas MELVITA jedna od vodećih brandova organske kozmetike.

ECOCERT – certificirano organska kozmetika

ECOCERT je nezavisno tijelo za kontrolu i dodjelu certifikata, koje svake godine provjerava i revidira kvalitetu proizvoda prema preporukama standarda Cosmébio za ekološku i organsku kozmetiku. Certifikat ECOCERT potvrđuje da sastojci i finalni proizvod udovoljavaju tom visokom standardu.

SVE DODATNE INFORMACIJE OTKRIJTE NA: www.melvita.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije