Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skeyndor Power Retinol

Marijana Mikulić među prvima isprobala inovativnu antiage formulu

Skeyndor Power Retinol
Foto: Skeyndor Power Retinol
1/3
28.11.2014.
u 12:56

Power Retinol predstavlja snažnu formulu za pomlađivanje kože lica zahvaljujući jedinstvenoj 3-u-1 kombinaciji antiage sastojaka

– Tvrtka Farmex plasirala je na tržište novu Skeyndor liniju Power Retinol namijenjenu pomlađivanju i obnavljanju kože. Glumica Marijana Mikulić među prvima je imala priliku upoznati se s inovativnom anti age formulom ovom priznatog španjolskog kozmetičkog brenda.

Power Retinol predstavlja snažnu formulu za pomlađivanje kože lica zahvaljujući jedinstvenoj 3-u-1 kombinaciji antiage sastojaka, među kojima su čisti retinol i retinoidne supstance Bakuchiol i hidrosolubni ekstrakt soje. Uz tako originalnu formulu, Power Retinol predstavlja novitet na domaćem tržištu te osigurava obnovu kože i maksimalan učinak pomlađivanja. Prednost ovog proizvoda odnosi se i na minimalnu mogućnost nuspojava budući da je formuliran u skladu sa stručnjacima za toksikologiju, sukladno Europskoj regulativi.

Pri razvoju Power Retinol kreme i emulzije te intenzivnog seruma u kremi primijenjen je koncept koji je utemeljen na mnogobrojnim kliničkim studijama koje pokazuju da retinol daje vidljiv ani-ageing efekt nakon 8 tjedana primjene uz dvodnevno nanošenje proizvoda.

Uz čisti retinol koji pomlađuje i obnavlja strukturu i kvalitetu kože, za maksimalnu stabilnost i minimalnu mogućnost nuspojava zaslužne su retinoidne supstance, molekularni stabilizator Bakuchiol i HS ekstrakt soje.

Kao molekula topiva u ulju dobivena iz biljke Psoralea corylifolia, Bakuchiol može imati djelovanje poput retinola, ali ujedno djeluje kao i stabilizator retinola čime se produžuje djelovanje i učinkovitost tretmana s retinolom.

HS ekstrakt soje svojim vrijednim sastavom daje efekt pomlađivanja slično kao i primjena retinoida, s time da smanjuje mogućnost pojave negativnih efekata. Garanciji kvalitete Power Retinola pridonosi i PE-AL višeslojno pakiranje koje osigurava očuvanje sastava proizvoda. Bitno je još napomenuti da se preporuča dnevna doza od dva nanošenja, s tim da se istodobno ne smije kombinirati krema i serum.

Prateći najnovija istraživanja na području anti-age tretmana, uz Power Retinol, tvrtka Farmex lansirala je još jedan novi proizvod iz Skeyndor-ove linije Global Lift - Global Lift Contour eliksir za lice i vrat koji se bazira na ProGEN-in tehnologiji, razvijenoj u Skeyndor laboratorijima. Kombinirajući snagu triju seruma, predstavlja najsnažniji koncentrat u Skeyndor kozmetici koji ima više od 50 posto antiage sastojaka i tri puta veću količinu aktivnih sastojaka po kapljici nego bilo koja druga krema. S obzirom da je usmjeren na marker starenja progerin, postiže efekt facijalnog liftinga, usporava starenje kože, zaglađuje sitne nepravilnosti na koži i odlična je podloga za make-up.

Prestižni španjolski brend Skeyndor specifičan je po proizvodima za vrhunsku njegu kože istodobno vodeći računa o samoj osobnosti korisnika. Zahvaljujući znanstvenim i biotehnoloških postignućima može se pohvaliti formulama visoke učinkovitosti koje su potkrijepljene mnogobrojnim kliničkim studijama tijekom 48 godina tradicije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije