Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljanje domaćih brandova

Slavne dame podržale kremu domaće tekstilne industrije

nama
Foto: John Pavlish
1/19
28.04.2015.
u 18:30

U posljednjih nekoliko godina hrvatska tekstilna industrija pokušava svojim inovativnim dizajnom podići razinu svoje kvalitete, usluge te na taj način postati konkurentna na zahtjevnom tekstilnom međunarodnom tržištu

U posljednjih nekoliko godina hrvatska tekstilna industrija pokušava svojim inovativnim dizajnom podići razinu svoje kvalitete, usluge te na taj način postati  konkurentna na zahtjevnom tekstilnom međunarodnom tržištu. Među liderima ove grane poseban primat zauzima Sisačko-moslavačka županija u čijim je pogonima već nekoliko godina odvija najveća zastupljenost hrvatske tekstilne industrije. Kako bi javnosti približila svoje vizije i kreativne ideje za budućnost, ideje koje će tekstilnu industriju pogurati preko granica i donijeti joj stabilnu poziciju na međunarodnom tržištu danas je u prostoru robne robne kuće NAMA, u središtu Zagreba održano predstavljanje brojnih domaćih brandova koji su predstavili svoje recentne kolekcije za domaće i inozemno tržište.

Pod pokroviteljstvom SIMORE i Sisačko - moslavačke županije, u kultnoj robnoj kući Nama kroz atraktivan modni performans prikazane su muške i ženske kolekcije odjeće prepoznatljivih hrvatskih modnih brandova AMDSJEANS, Elena Conjar te rublja tvrtke POUNJE. Svojim kolekcijama, ali i inovativnim dizajnom, brojnim posjetiteljima, ali i mnogim prolaznicima  predstavljeno je najbolje od hrvatske tekstilne industrije koja dolazi iz Sisačko moslavačke županije. A što danas može ponuditi hrvatska tekstilna industrija došli su između ostalog vidjeti i: župan Sisačko-moslovačke županije Ivo Žinić, Kristina Krepela, Marija Husar, Marija Cvitanović, Marija Borić, Ankica Dobrić, Josipa Pavičić-Berardini, Mirna Medaković, Zlatko Horvat I brojni dr.

Pod odličnom voditeljskom palicom Marija Petrekovića, plesnih koreografija skupine Kelkope te iznimnih glazbenih nastupa glazbenika Ivane Rushaidat i Ante Gele hrvatska tekstilna industrija dobila je uistinu kvalitetnu promociju, ali i status koji zaslužuje zbog svog konstantnog rada, ali i želje za stalnim napredovanjem i željom da se približi visokim standardima koje su ispred nje stavili europski konkurenti.

Ovo lijepo događanje organizirano je od strane razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA osnovane  2006. godine s ciljem poticanja regionalnog i lokalnog gospodarskog razvoja,koja svojim stručnim i  učinkovitim radom pomaže gradovima i općinama, tvrtkama, obrtnicima, zadrugama, udrugama i drugim subjektima s područja županije u njihovom poslovanju i realizaciji projekata.

>>Marija Cvitanović predstavila kolekciju s Kim Kosanović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije