Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotografkinja

Mara Bratoš zablistala u haljinama domaćeg branda

Lulu Contour
Foto: John Pavlish
1/5
28.04.2015.
u 15:47

Iako je brand LuLu Couture prepoznatljiv po svojim haljinama i tunikama s različitim ilustracijama, ove sezone dizajnerica Martina Tutić brand je obogatila haljinama bez ilustracija

Fotografkinja i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica Mara Bratoš na zagrebačkim ulicama zablistala je u najnovijim haljinama domaćeg branda LuLu Couture.

Lepršave i jednostavne haljine zasigurno će svojom posebnošću osvojiti sve žene koje tijekom cijelog dana žele izgledati besprijekorno.

Iako je brand LuLu Couture prepoznatljiv po svojim haljinama i tunikama s različitim ilustracijama, ove sezone dizajnerica Martina Tutić brand je obogatila haljinama bez ilustracija, ali naglašenog volumena. Kolekcijom dominiraju pastelne boje, a upotpunjena je i linijom nakita.

LuLu Couture stavlja poseban naglasak na najatraktivnije komade nove sezone, uključujući vedre i vesele boje te prirodne materijale koji krase lepršave modele haljina te popularnu asimetriju na haljinama bez rukava.

Ready-to-wear oblik uz fashion ilustracije s akademskim potpisom i ove sezone u kombinaciji s veselim i vedrim bojama idealan su izbor za tople dane.

>>LIFT otvara vrata najboljim mladim dizajnerima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije