Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kids Fashion Week

Mali buntovnici s razlogom i princeze u romantičnim proljetnim kombinacijama

Kids Fashion week
Foto: PR FOTO
1/21
18.04.2015.
u 15:54

Glavne zvijezde bile su djevojčice i dječaci koji su veselo hodali po pisti predstavljajući aktualne trendove poznatih dječjih brendova.

Prvog dana Kids Fashion Weekenda, koji je sinoć započeo u Hypo centru, prikazano je 6 kolekcija. Modna kućica Dizzy, Callegari, S. Oliver Junior, Dora, Orchestra i Davida's predstavili su svoje aktualne kolekcije za mališane od 4 do 15 godina.

Glavne zvijezde bile su djevojčice i dječaci koji su veselo hodali po pisti predstavljajući aktualne trendove poznatih dječjih brendova. Prije samih revija u lobbyu Kids Fashion Weekenda održao se popratni program u kojem su uživali svi posjetitelji, od djece do njihovih roditelja.

Revije su došli pogledati i Hamed Bangoura, Dunja Mutevelić, Ana Maria Ricov i Andrijana Subotić Pjajčik-Etna Maar.

Modna kućica Dizzy otvorila je ovogodišnji Kids Fashion Weekend kolekcijom koja donosi fuziju rocka i sportske elegancije. Boje koje prevladavaju u novoj sezoni su moćna crna i razigrana crvena, tako da Modna kućica Dizzy ove sezone prikazuje prave male cool buntovnike s razlogom.

Spoj Mondrianovih slika sa arhitekturom Le Corbusiera bili su glavni smjer u izradi kolekcije talijanske škole mode Callegari. Dizajnerice ove modne škole koristile su poznate Mondrianove kompozicije u vidu kvadrata i linija za dezen te sam odabir boja, a Le Corbusierove arhitektonske elemente koristile su u vidu forme. Kolorit je time ograničen na crnu, bijelu te primarne boje, crvenu, plavu i žutu.

Dječja trgovina s.Oliver nudi 3 različite linije namijenjene različitim starosnim skupinama. Linija za bebe nudi veličine do dvije godine starosti, linija Kids namijenjena je djeci do 6 godina starosti.

Modni salon DORA, Povodom ovogodišnjeg Kids Fashion Weekenda prvi put kreira odjeću za djevojčice. Kolekcija se sastoji od jaknica, balonera i haljina načinjenih većinom od pamuka i svile. Boje koje dominiraju su plava i zelena, obogaćene veselim detaljima.

Orchestra modna kolekcija za proljeće-ljeto 2015. sastoji se od oko 3500 različitih modela koje se mogu razlikovati po "temama". Na Kids Fashion Weekendu predstavili su samo dio tih modnih tema za djevojčice i dječake.

Prvi dan Kids Fashion Weekenda zatvorila je kolekcija „Adriatic Blossom“ poznatog dječjeg brenda daVida's. Kolekcija je vođena toplinom sunca, morem, dječjom bezbrižnom nesputanom igrom, bojama koje samo ljeto razotkriva.

Foto: PR FOTO

>>Ogroman odaziv na castingu za Kids Fashion Weekend

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije