Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolekcija proljeće/ljeto 2016

Ljubav utkana u modu

LoveMia
Foto: PR FOTO
1/9
12.02.2016.
u 17:32

Bliži se Valentinovo, stoga je u zagrebačkom showroomu na Kvatriću dizajnerica brenda LOVEMia, Tamara Novosel, organizirala druženje s novinarima i gostima koji podržavaju njezin, sve popularniji domaći brend. A u kratkom roku su ga zavoljele i brojne poznate osobe, među kojima Senka Turina, Sarah Josipović, Hana Hadžiavdagić koje su i prisustvovale ovom predvalentinovskom druženju. 

Kako se Tamara voli izraziti, njezina je modna priča zapravo čista "ljubav utkana u modu", jer su ručno heklana srca postala zaštitni znak odjeće koju stvara. Uz slatke zalogaje i šampanjac, u njezinu showroomu predstavljena je tako kolekcija proljeće/ljeto 2016, koju čine majice od visokokvalitetnog pamuka s našivenim helkanim srcima, kao i lepršave i prozračne tunike i haljine koje svaka trendseterica voli imati u svom ormaru. 

Naravno, kao i svaki komad do sada,i odjevni predmeti iz ove kolekcije dolaze u veličinama i za mame i za njihove malene kako bi imali tzv. "matching outfit", trend koji je LOVEMia brend i pokrenuo na domaćoj modnoj sceni.

Ljubav se slavi svaki dan, ne samo na Dan zaljubljenih. Uživajte u novoj kolekciji i nosite je s ljubavlju!

Ključne riječi

Komentara 1

DO
dommar36
18:49 12.02.2016.

sve "velike" radnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije