Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO 401

Ljetna kolekcija Mayanas spaja modu i sport

Mayanas narukvice CRO 041
Foto: PR FOTO
1/5
21.07.2016.
u 15:07

Suradnja između popularnog brenda i sportaša idealan je spoj pa je upravo zbog toga kolekcija dobila ime po zaštitnom znaku mladog surfera – CRO 401.

Atraktivni brend Mayanas, koji svojim prepoznatljivim narukvicama već nekoliko sezona zaredom osvaja srca zaljubljenika u modu, pripremio je novu limitiranu kolekciju pod nazivom CRO 401.

Ljetna kolekcija povezana je s morem, ljetom, zabavom i uzbuđenjima, a upravo sve to savršeno opisuje i našeg najuspješnijeg i perspektivnog windsurfera – Enrica Marottia.

Suradnja između popularnog brenda i sportaša idealan je spoj pa je upravo zbog toga kolekcija dobila ime po zaštitnom znaku mladog surfera CRO 401.

Uz dosadašnji prepoznatljiv dizajn, nova Mayanas ručno ispletena kolekcija narukvica inspirirana je morskim bojama i srebrnim detaljima, čiji će uzorci ovoga puta osvojiti i mušku populaciju.

Upravo je kolekcija CRO 401 odraz stila prvog hrvatskog profesionalnog windsurfera, talentiranog 25-ogodišnjaka, koji osim što je dominirao na svim domaćim windsurferskim natjecanjima, 2014. godine osvojio i 1. mjesto na IFCA prvenstvu Europe te postao europski prvak, a 2016. godine postao vice prvak svijeta na IFCA svjetskom prvenstvu koje se ovog ljeta održalo na Bolu na Braču.

Enrico predstavlja mladu nadu svjetskog windsurfinga, kojeg su prepoznale tvornice NEILPRYDE i RRD koje proizvode daske i jedra te su ga priključile svom timu u kojem sada jedri s najboljim svjetskim surferima.

Foto: PR FOTO

>>Narukvice koje slave ljepotu života, kolektivni duh i prijateljstvo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije