Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski mjesečnik

Ljepota&zdravlje proslavila 100. broj!

Ljepota&zdravlje
Foto: PR FOTO
1/142
02.12.2016.
u 16:52

Najprodavaniji ženski mjesečnik u Hrvatskoj, Ljepota&zdravlje, sinoć je nezaboravnom proslavom u Muzeju za umjetnost i obrt proslavio svoj 100. broj pod pokroviteljstvom Eveline kozmetike. Ovaj veliki jubilej podržala su i brojna poznata lica: Jelena Rozga, Antonija Blaće, Antonija Stupar Jurkin, Edita Misirić, Anita Dujić, Vanda Winter, Renata Sopek, Fran, Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš, Boudoir, Diana Viljevac, Viktor Drago, Tihana Harapin Zalepugin, Twins, Matija Vuica i Jurica Popović, Nevena Rendeli, Elfs, Marta Cerovečki, Matko Knešaurek, Jelena Holec, Martina Podgorski i brojni drugi.

U 100 brojeva postojanja časopis Ljepota&zdravlje etablirao se u lidera u segmentu ženskih mjesečnika te je već dugi niz godina najprodavaniji ženski mjesečnik u Hrvatskoj po podacima ABC Hrvatska, najčitaniji ženski mjesečnik po drugim istraživanjima, a prodaja mu i dalje raste.

"Od šestog broja Ljepote&zdravlja kada je započela moja Lj&Z priča do danas vrijeme je proletjelo. Toliko puno truda, rada, zanimljivih akcija i divnih izdanja je iza nas a sve zahvaljujući fantastičnom timu koji stoji iza časopisa i kojem od srca zahvaljujem na entuzijazmu i srčanosti koju pokazuju iz mjeseca u mjesec", izjavila je je glavna urednica Ljepote&zdravlja Martina Požgaj.

Atmosferu na proslavi začinio je sjajan bend Mangroove, kao i legendarni Boris Kosmač kao domaćin večeri. Uzvanici su imali svečanu priliku pogledati izložbu "Orašar" Muzeja za umjetnost i obrt, popiti koktel "Ljepota&zdravlje" po receptu Marina Nekića kao i sudjelovati u tomboli s bogatim nagradama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije