Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u samo sat vremena

Limitirana kolekcija tenisica u suradnji Kanyea Westa i Adidasa 'planula' u trenu

Adidas Kanye West tenisice
Foto: PR FOTO
1/3
25.08.2015.
u 15:45

Samo sat vremena nakon što su tenisice puštene u prodaju, na službenom Adidasovu Twitter profilu objavljena je poruka : "#YEEZYBOOST 350 is now sold out online in the U.S."

Da će s ovom linijom požnjeti uspjeh, pokazalo se već u lipnju kada je svijetu "zločesti dečko" Kanye West predstavio model YEEZY BOOST 350 u bijeloj boji.

Linija crnih tenisica puštena je u prodaju 22. kolovoza, a planula je u trenu. Mnogi su ostali "kratkih rukava" i ogorčeni preplavili društvene mreže kritikama i potražnjom za kojim parom više.

Mnogi su kampirali u kilometarskim kolonama pred Adidasovim dućanima u SAD-u i Londonu, a oni koji su pokušavali svoj par tenisica uloviti bezbolnije, narudžbom putem interneta, ostali su suočeni s porukom: Sold out ( rasprodano).

Samo sat vremena nakon što su tenisice puštene u prodaju, na službenom Adidasovu Twitter profilu objavljena je poruka : "#YEEZYBOOST 350 is now sold out online in the U.S." (YEEZYBOOST 350 rasprodane su online u SAD-u).

Foto: PR FOTO

S obzirom na potražnju, možda će ova linija doći i u naše krajeve, ipak, zasada nema službenih potvrda o tome.

>>Nova kolekcija Adidas by Stella McCartney pomiče granice stila i tehnologije

Ključne riječi

Komentara 1

PU
pulizg
17:47 25.08.2015.

odvratno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije