Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP je proslavio

Lijepa belgijska navijačica ostala bez ugovora zbog okrutnosti prema životinjama

Axelle Despiegelaere
Foto: Facebook
11.07.2014.
u 17:48

– Lov nije pitanje života i smrti. Mnogo je važniji od toga – napisala je na svom Facebook profilu Axelle Despiegelaere.

Axelle Despiegelaere dobila je priliku života kad ju je kontaktirao L'Oreal i ponudio joj suradnju samo na temelju fotografija i snimki koje su vidjeli dok je 17-godišnjakinja u Brazilu navijala za svoju Belgiju. No kako je sve došlo, tako je i otišlo...

Belgijka se prije utakmice sa Sjedinjenim Američkim Državama pohvalila na svom Facebook profilu fotografijom sa safarija u Africi, gdje pozira kraj ubijene oriks antilope. Puška i njezin osmijeh jasno sugeriraju da je ona ta koja je ispalila smrtonosni metak u nesretnu životinju.

Ispod sporne fotografije na Facebooku je pak napisala nešto što je dodatno šokiralo ljubitelje životinja.

– Lov nije pitanje života i smrti. Mnogo je važniji od toga... Ovo je bilo prije godinu dana, a danas sam spremna za lov na Amerikance – napisala je netom prije utakmice sa SAD-om Axelle Despiegelaere.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Potom se to "proširilo" internetom i L'Oreal je odlučio zbog svoje reputacije prekinuti svaku suradnju s mladom Belgijkom, iako to izričito ne potvrđuju u službenom komentaru.

– Ne možemo komentirati je li fotografija razlog prekida suradnje, ali možemo potvrditi da smo svjesni njezina postojanja. Ovom prilikom želimo kazati i da L'Oreal više ne testira svoje proizvode na životinjama, niti to čini preko posrednika – stoji u službenom komentaru tvrtke.

>> Lijepu navijačicu fotkali na SP-u i tako joj zauvijek promijenili život

Komentara 20

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:09 11.07.2014.

Baš mi je drago, stvarno ne razumjem ovakve neljude, ubijat nedužne životinje može samo bolesna osoba, da nema šta pojest ajde de, al iz čistog hira i objesti pre bolesno........

Avatar Matija22
Matija22
18:11 11.07.2014.

to ju nadan vidošević naučio

Avatar franioprvi
franioprvi
18:16 11.07.2014.

Svjetska vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije