Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezvremenska klasika

Liebeskind Berlin otvorio svoja vrata u Zagrebu, poznate obožavateljice nisu to propustile

Poznate Hrvatice
Foto: PR FOTO
1/30
07.10.2015.
u 12:37

Liebeskind Berlin torbe, zahvaljujući vrhunskom dizajnu i kvaliteti, u trendu su svake sezone.

Brojne su poznate face bile jučer na otvorenju prestižnog brenda modnih dodataka - Liebeskind Berlin u centru Cvjetni, u samom centru Zagreba.

Ni kiša nije spriječila uzvanike da dođu na otvorenje, a kolekciju Liebeskind torbi i modnih dodataka odmah su pregledale i Iva Šulentić, Ivana Vrdoljak Vanna, Nevena Rendeli, Anita Dujić, Tihana Harapin Zalepugin te Isabella Rakonić.

Liebeskind Berlin torbe, zahvaljujući vrhunskom dizajnu i kvaliteti, u trendu su svake sezone. Svevremenska klasika s dozom modernog pri odabiru uzoraka i materijala, odlika je ovog popularnog brenda koji je od sada dostupan u samom središtu Zagreba, u shopping centru Cvjetni.

Brend koji nosi ime jednog od najuzbudljivijih gradova u svijetu, osnovan je 2003. godine, a u dizajnu torbi obuhvaća estetiku i srž umjetničkog i kreativnog Berlina. Atraktivnost, ležernost i opuštenost ovog grada, utkana je i u filozofiju brenda čije modne dodatke obožavaju trendseterice diljem svijeta.

Izrađene od najkvalitetnije kože, modernog dizajna, oplemenjene suptilnim detaljima, Liebeskind torbe su kreirane kako bi ženama olakšale svakodnevicu, ali i upotpunile outfite za različite prigode.

Na radost svih žena kojima su torbe pri vrhu liste modnih dodataka, Liebeskind Berlin godišnje lansira šest kolekcija torbi za večernje i dnevne varijante.

Utjecaj Berlina u kombinaciji s dozom opuštenosti vidljiv je u svakoj kolekciji torbi i modnih dodataka.

>>Iva Balaban i Aleksandra Dojčinović zajedno u modnoj priči. Evo o čemu je riječ

>>Modni spektakl godine - humanitarna izložba 'Diva style Dolls'

Komentara 1

GR
grodar
12:53 07.10.2015.

Opet ova tihana harpun zelenipuding. Muka mi je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije