Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne biste nikad pomislili

VIDEO Lakiramo li nokte krivo cijelo vrijeme? Ovo nije pogreška, ovako bi trebalo biti...

Nokti
Foto: Screenshot
03.03.2017.
u 07:15

Mnoge od nas posebnu pozornost prilikom lakiranja pridaju tome da lak koji nanosimo nikako ne dospije na kožu oko nokta. No, čini se kako je upravo to pogreška koju mnoge rade.

Čini se kako smo cijelo vrijeme nokte lakirali – pogrešno.

Mnoge od nas posebnu pažnju prilikom lakiranja pridaju tome da lak koji nanosimo nikako ne dospije na kožu oko nokta.

No, čini se da je upravo to pogreška koju mnoge rade. Ako je suditi po brazilskoj manikuri, nokte bi trebali lakirati tako da lakom prekrijemo cijeli nokat bez straha da on prijeđe i na okolnu kožu.

Foto: Screenshot/reuters

Ma koliko nam se to činilo nelogičnim ili previše "prljavim", postoji za to dobar razlog. Lak će ovako prekriti cijelu površinu nokta, oni će izgledati dulji, ali i sam lak dulje će trajati i neće se brzo početi ljuštiti.

Koliko u tome ima istine, možete ustanoviti i same. Samo imajte na umu da trebate imati spremne štapiće za skidanje viška laka. Pogledajte video i doznajte kako se radi brazilska manikura....

>>Objavila je ovo kako bi se pohvalila manikurom, a onda su neki primijetili nešto neobično na fotografiji

Komentara 1

Avatar sidhara
sidhara
09:03 03.03.2017.

Uzas, sve neuredno i sporko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije