Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sat vremena za oporavak

Kukuruzno brašno uklanja vidljive znakove umora s lica

umor
Foto: Thinkstock
26.02.2014.
u 09:28

Nije loše primijeniti i neku od maski za lice koju ćete pripremiti sami.

Nakon cijelog dana provedenog u uredu i zatvorenom prostoru, bit će vam potreban intenzivan tretman kako biste se oporavili i uklonili vidljive znakove umora.

Iako ništa ne može oporaviti lice kao tretmani u kozmetičkom salonu, u pomoć mogu priskočiti proizvodi za brzi oporavak. Serumi na primjer u sebi sadrži važan energetski koktel koji je savršen za oporavak kože lica.

Također, nije loše primijeniti i neku od maski za lice koju ćete pripremiti sami.

Umjesto pilinga, pomiješajte dvije žličice kukuruznog brašna s jednim bjelanjkom i ostavite da djeluje 15 minuta. Smjesa se zatim ispire toplom vodom blagim, kružnim pokretima i za kraj samo hladnom vodom.

Još jedan odličan recept sastoji se na bazi meda: pomiješajte dvije žličice s malo soka od limuna i nanesite na lice. Koža će vam biti potpuno oporavljena.

>>Ne spavate dobro? Nemojte koristiti smartphone iza devet sati navečer!

>>Podočnjaci su prvi signal koji nam organizam šalje kad postoji neki problem

Foto: pixabay

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije