Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dnevnik gradske cure

Kuha, pjeva, šopingira i nasmijava ljude. A k tome je još i vraški zgodna

Andrea Andrassy
Foto: Šime Eškinja
1/3
23.09.2014.
u 09:13

Inspiraciju pronalazim u svakodnevnom životu, tako da nikad ne znam o čemu ću pisati do posljednjeg trenutka, kaže Andrea Andrassy

Mislila je da nema šanse da će na tjednoj bazi uspjeti ponuditi nešto čime će i sama biti zadovoljna, no ovih dana izlazi joj 121. kolumna. Sigurno ste pročitali barem jednu.

Riječ je o svestranoj Andrei Andrassy koja nas je osvojila Dnevnikom gradske cure. Kaže, trebalo joj je malo uvjeravanja da pristane na pisanje.

– Drago mi je da sam prihvatila taj izazov – ovaj tjedan izlazi 121. kolumna i zadovoljna sam. Inspiraciju pronalazim u svakodnevnom životu, tako da nikad ne znam o čemu ću pisati do posljednjeg trenutka, kazala je u razgovoru za portal Fashion.hr.

Jedna je od zvijezda novog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', koji s prikazivanjem kreće uskoro na Novoj TV.

– Ovakav show je nešto što se ne odbija – kad god sam sama u autu, pojačam zvučnike i pjevam na sav glas, a ovo je prilika da stvarno pokušam utjeloviti različite izvođače, što je ujedno i veliki izazov. Slušam stvarno svašta – jako volim Queen, Michaela Jacksona, Lady Gagu, Otisa Reddinga, System of a down, Matchbox 20… ovisi o raspoloženju. I naravno grupe S.A.R.S. i Sane – bila sam na koncertima i savršeni su, priča simpatična Andrea.

Foto: Šime Eškinja

Kaže da jw šoping smiruje.

– Ne mora uopće biti riječ o odjeći… Jednako ću se raspametiti i u dućanu s cipelama i u dućanu sa šefljama i loncima… Volim svoj ormar puniti trendi stvarima, ali nikada ne pretjerujem…

Na što najradije troši one rijetke slobodne trenutke?

– Na hranu. Ja sam zapravo kućni tip – jako volim kuhati, a najdraža mi je „aktivnost“ zavaliti se na kauč i pogledati dobar film dok jedem nešto fino. Obožavam cheeseburgere, i cheesecake, i panna cottu, i palačinke, i pizzu, i sushi, gumene bombone, biftek… SVE. Trenutačno sam u panna cotta fazi – kuham je nekoliko puta tjedno i nemam namjeru prestati.

Cijeli intervju čitajte na portalu Fashion.hr.

>>Hlače floralnog printa na Andrei i Antoniji... Kojoj bolje pristaju?

>>Mila Horvat: Vodim potpuno nov život. Ako se prepustite crnim mislima, mrtav ste čovjek...

Komentara 7

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:09 23.09.2014.

Netreba cijeli interviju i ovo je previše.

SA
samodinamo
09:56 23.09.2014.

Vraški zgodna? Ma dajte molim vas, što bi rekla Marina L.M.

LI
liliZG
09:58 23.09.2014.

da , ali što konkretno ta cura radi, imali li kakav posao koji ne plaćaju porezni obveznici RH dotičnoj slobodnoj umjetnici???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije