Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moć power dressinga

Kreator Marc Jacobs naljutio predsjednika SAD-a Donalda Trumpa

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
13.01.2017.
u 08:00

U subotu, 14. studenog, ne propustite novi broj magazina Diva u kojem donosimo priču o tome kako su slavne političarke i prve dame poput Michelle Obame redefinirale pojam odijevanja za uspjeh, a kreator Marc Jacobs naljutio je predsjednika SAD-a Donalda Trumpa izjavivši da "ne želi odijevati njegovu suprugu Melaniu Trump jer se ne slaže s njegovom politikom".

Naslovnicu novog broja Dive krasi lijepa televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić koja nam je otkrila sve o karijeri, prioritetima, majčinstvu i ljubavi.

"U poslu se ne laktarim i to me koštalo".

Za sve koji traže (novi) posao donosimo zanimljivu priču o tome kako su društvene mreže postale nova burza rada stoga saznajte kako iskoristiti svoju šansu.

S ulaskom u novu godinu sigurno ste donijeli i neke odluke. No, što je sa stilskim rezolucijama? – Ne slijedite trendove već svoju modnu intuiciju, držite se klasika i nemojte još pospremiti svoje glamurozne outfite jer slijedi - modni afterparty!

Ne propustite ni naše savjete kako se riješiti podočnjaka te koži vratiti sjaj nakon sezone nespavanja.

Sve to i još puno više čitajte u subotu u novom broju magazina Diva. Svoj primjerak potražite u paketu s Večernjim listom u subotu, 14. siječnja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije