Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIVEA BRILLIANT BLONDE

Korak po korak: Napravite jednostavnu, podatnu i ženstvenu frizuru

Nivea
Foto: Nivea
1/7
20.10.2014.
u 10:50

NIVEA predstavlja novu BRILLIANT BLONDE liniju s kamilicom i prirodnim tekućim keratinom čija formula jamči zdravu kosu i dugotrajno briljantnu boju plavo obojene kose.

Postoje brojni mitovi i studije vezani uz privlačnost i senzualnost plave kose.

Pitanje jesu li žene s plavom kosom muškarcima privlačnije ili je riječ o nekoj drugoj prednosti, zaokuplja znanstvenike i teoretičare već godinama.

Postoji nešto zajedničko svim nijansama plave kose, bez obzira je li prirodna ili obojena - ona je briljantno lijepa i za njom se svi okreću. No, plava kosa, za razliku od tamnije, zahtjeva posebnu, blagu njegu. Prirodno plava kosa je tanka i krhka, a obojana plava kosa podložnija je oštećenjima zbog kemijskih tretmana prilikom procesa izbjeljivanja. Stoga proizvodi za njegu kose moraju pružati intenzivnu hidrataciju i sjaj za očaravajući izgled kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

Sally Brooks savjetuje kakve će se frizure nositi ove jeseni i zime.

Od kose zalizane prema natrag do razbarušenih kratkih šiški, stilovi ove sezone su dramatični, ali i elegantni.

Radi se o jednostavnim frizurama s dramatičnim detaljima, a na ulicama ćemo sretati plavuše s kosom tople boje karamele i brinete s bogatim smeđim tonovima kose.

U suradnji s Niveom poklanjamo dva paketa NIVEA Brilliant Blond linije sa šamponom, regeneratorom i sprejem.

Pošaljite nam mail sa svojim podacima na nagrade@vecernji.net s porukom sadržaja Nivea i navedite zašto baš vi trebate osvojiti nagradu.

Nagradna igra traje do petka 24. listopada u 12 sati. Imena dobitnika bit će objavljena u ponedjeljak 27. listopada.

Isprobajte frizuru AU NATUREL

Mekani i prirodni valovi kao znak zdrave kose. Svakako raščešljajte kosu prstima kako biste dobili puniji i prirodniji izgled. Jednostavno, podatno i ženstveno!

Kako napraviti ovu frizuru:

1. – 2. Pramenove različite veličine namotajte oko figara kako biste dobili nepravilne kovrče.

Foto: Nivea

3. Na isti način oblikujte svu kosu.

Foto: Nivea

4. Prstima raščešljajte kosu kako biste odvojili kovrče.

Foto: Nivea

5. Nagnite glavu prema nazad ili prema dolje kako bi sprej za kosu ušao između kovrča i dao im dodatan volumen i sjaj (npr. NIVEA Brilliant Blonde Styling sprej).

Foto: Nivea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije