Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hippy garden

Kolekcija 'Simply woman' u prvi plan stavlja romantiku, ženstvenost i senzualnost

Hippy garden
Foto: Šime Eškinja
1/12
04.05.2016.
u 13:56

Kreacije dizajnerice Đurđice Vorkapić oduvijek su sinonim za hrabru i odlučnu ženu, a uvijek vjerna svojem izričaju i čvrsto iza svojih modnih postulata još jednom donosi kolekciju pritom veličajući ljepotu ukalupljenu do savršenstva.

Hippy Garden, na vrlo tradicionalan način prikazuje kolekciju „Simply Woman“.

Kolekcija obiluje dugim haljinama izrađenim od materijala koji iz ženske siluete izvlači ono najljepše, a lepršave resice i  čipka u pastelnim bojama pudera i zemljanim tonovima upotpunjuju doživljaj decentne elegancije. Kreacije odlikuju nježni i smireni, ali upadljivi detalji, a sve zajedno ocrtava snažan rukopis i razrađenost do zadnjeg detalja. Povodom prikazivanja nove kolekcije snimljena je i kampanja. 

Kampanja je snimana na pitoresknim lokacijama općine Krašić koje su poslužile kao idealno romantično okruženje, dok je crkva Svetog Mihovila i Ane pridonijela dramatičnosti cijele kolekcije. Snimljena kampanja  je rezultat fascinacije društvenim fenomenom identiteta, njegove korelacije nezaobilaznom tradicijom na koju se nadovezuje suvremena modna, vrlo privlačna estetika romantizma.

Uvod je to u priču koju  nam je za nadolazeću sezonu priredio Hippy Garden, a koja će se nastaviti na velikoj reviji zakazanoj u petak, 13.svibnja.

Najavljena revija ovog će puta imati i poseban element iznenađenja. Uzvanici će osim uživanja u prekrasnim modelima prisustvovati i ekskluzivnoj prezentaciji projekta osmišljenog pod paskom kreativne Đurđice Vorkapić.

>>Lucija Slivar novo je zaštitno lice Hippy Gardena

>>Na modnu reviju Hippy Gardena 'ušetao' bijeli konj

Komentara 1

IB
ibiza
16:52 04.05.2016.

lijepa dama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije