Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proljeće 2015.

Kolekcija inspirirana jugozapadnom Amerikom donosi očaravajuće boje

Amway kozmetika
Foto: PR FOTO
1/9
03.03.2015.
u 15:43

"Kolekcija za proljeće 2015. je inspirirana jednom od naljepših prirodnih paleta boja", naglasio je DiCecca.

Amway predstavlja limitirano izdanje ArtistryTM Indigo Skies kolekcije za proljeće 2015. u očaravajućim bojama koje utjelovljuju ljepotu i opuštenost Američkog jugozapada.

Ova opuštena, ali istovremeno luksuzna kolekcija pravo je nadahnuće za ležerni chic izgled, a uključuje i nevjerojato bogatu nijansu plave ‐ jedinstvenu INDIGO boju.

ArtistryTM Indigo Skies kolekcija sastoji se od sedam limitiranih proizvoda koje je dizajnirao Rick DiCecca, Artistryiev  globalni  vizažist. "Kolekcija za proljeće 2015. je inspirirana jednom od naljepših prirodnih paleta boja", naglasio je DiCecca.

"Od veličanstvenog plavog neba do svjetlucavog pustinjskog pijeska, ArtistryTM Indigo Skies kolekcija iz Amwaya ženama pruža neograničenu slobodu kreiranja izgleda koji pristaje svakoj prilici i raspoloženju."

Razmazi se indigo chicom

ArtistryTM Indigo Skies Trio olovka za oči  ‐ komplet od tri jedinstvene nijanse ‐ Sky Blue, Indigo i Desert Sand ‐ omogućuje kreiranje najrazličitijih lookova ‐ od otmjenih do glamuroznih. Dugotrajna i prozračna formula zbog svoje glatke i kremaste teksture omogućuje jednostavno nanošenje, ali i pruža osjećaj sigurnosti zbog savršene puderaste teksture u koju se pretvara sušenjem. Olovke se mogu koristiti i kao sjenila za oči ili tuševi za definiranje, sjenčanje i naglašavanje očiju.

Artistry Signature Eyes Volume MaskaraTM  ‐  svaku pojedinu trepavicu naglašava blještavom indigo plavom bojom. Revolucionarna formula za intenzivnu boju FullFx povećava volumen trepavica čak do 600%  dok kremasti regenerator zaglađuje i obogaćuje trepavice te im pruža visoki sjaj. MagnaBoost tehnologija četkice simultano kreira volumen i razdvaja trepavice za još dramatičniji pogled.

Artistry Signature ColorTM ruževi i prozračni ruževi u nijansama Coral Sunrise, Sandstone i Pink Quartz oblikuju i definiraju usne te im daju prekrasan sjaj. Za hidratizirane, mekane usne koje impresioniraju novim, zanimljivim bojama.

>>Povećajte grudi – šminkom!

>>TOP 10 beauty aplikacija koje morate imati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije