Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznate mame i kćeri

Koja je ljepša? Majka ili kći?

Revija majke i kćeri
Foto: Borna FilićPIXSELL
1/14
20.12.2014.
u 21:40

U trgovačkom centru West gate, održana je humanitarna modna revija trgovine Hogl, koju su nosile poznate majke i njihove kćeri.

U trgovačkom centru West gate, odrzana je humanitarna modna revija trgovine Hogl, koju su nosile poznate majke i njihove kćeri.

Tako smo na mofnoj pisti vidjeli Sanju Pilić i Vladimiru Spindler, Renatu Kapusin Kosanović i Kim Kosanović, Vitomiru Lončar i Bugu Mariju Šimić, Liviju Butuci i Ana Marie Butuci, Maju Vračerić Kuljiš i Karlu Kuljiš te Sonju Šarunić i Zoranu Sedlar.

Foto: Borna FilićPIXSELL

>> Prekrasna Kim Kosanović najljepše svjetsko lice!

>> Ne zna se koja je bolja: Lana, Kim ili Tina?

Foto: Borna FilićPIXSELL

>> Slamka spasa: Poštar uvijek zvoni dvaput

>> Slamka spasa: Paralelni svjetovi

Komentara 51

UR
ured11
22:33 20.12.2014.

Kći/kćer/kćerka Ispis savjeta Podijelite s prijateljima na Facebooku. U hrvatskomu standardnomu jeziku čije se dijete ženskog spola označuje imenicom kći. Umjesto te imenice ne treba upotrebljavati imenicu kćerka jer ta imenica ne pripada hrvatskomu strandardnom jeziku. Kćer pripada hrvatskomu standardnomundardnomu jeziku kao oblik (akuzativ) imenice kći, ali ne kao nominativ. Usp. Sklonidba imenica mati i kći. Pogrešno je dakle: *To mi je kćer, *To mi je kćerka, a pravilno je: To mi je kći.

Avatar Perica1
Perica1
22:42 20.12.2014.

Rađe bi staru vučicu da mi sagradi kućicu a ne mlado pile koje bi samo automobile.

DU
Deleted user
23:28 20.12.2014.

Vrlo malo ih isto prezime... moje dijete i ja imamo isto prezime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije