Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
saborska moda

'Klasičarka' Milanka Opačić izabrala crno - bijelu kombinaciju za presjedanje sjednicom. Pogledajte što je odjenula...

Milanka Opačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
16.03.2017.
u 12:29

I dok je u središtu pozornosti nekoliko puta bila zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić, modni fokus "pao" je danas na "klasičarku" Milanku Opačić koja je predsjedala sjednicom Sabora.

Zastupnice u saborskim klupama prate modne trendove, pokazalo se to posljednjih mjeseci kada su "ulovljene" u nekim, za Sabor, dosad neuobičajenim kombinacijama.

I dok je u središtu pozornosti nekoliko puta bila zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić, modni fokus "pao" je danas na "klasičarku" Milanku Opačić koja je presjedala sjednicom Sabora.

Bez velikih eksperimentiranja s modnim kombinacijama, Opačić je odjenula bijelu košulju, kardigan i crne hlače te je uz to "sljubila" crne salonke. Uz kožnu torbu boje devine dlake i dugu ogrlicu koja se ističe na bijeloj košulji s ruskom kragnom, Opačić je pokazala da i u klasičnom izdanju zna kombinirati trendove.

Pogledajte...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/Pixsell

>>Zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić opet je mamila poglede u sabornici. Pogledajte kako se odjenula...

Komentara 4

KL
Klarahrv
13:27 16.03.2017.

Koga zanima koju odjevnu kombinaciju je odabrala drugarica Opančić?

DU
Deleted user
13:07 16.03.2017.

presjedanje? sta je presjela sa jedne sjednice na drugu?

AU
austrougarskigeneral
17:53 16.03.2017.

zgodna i lijepa žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije