Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njegujuća i muževna

Kako njegovati zrelu mušku kožu?

Nivea Men
Foto: Nivea
1/3
28.08.2014.
u 15:14

Razgovor sa stručnjakom dr. Jensom Schulzom

Muška koža drugačija je od ženske i ona zahtijeva posebnu njegu.

Današnji muškarac želi jednostavno i prikladno rješenje koje njegovoj koži daje zdrav izgled i pomaže mu da se osjeća i izgleda najbolje što može - od jutra do navečer.

U razgovoru s dr. Jensom Schulzom, voditeljem NIVEA Men laboratorija, otkrili smo kakvu njegu treba zrela muška koža i koji proizvodi u tome mogu pomoći.

Jens, kako se današnji muškarci odnose prema njezi svoje kože?

Živimo u društvu u kojem izgled muškarcu postaje sve važniji. Kako njega postaje sve veći dio svakodnevne rutine muškarca, često se događa da 'posuđuju' proizvode za njegu lica od žena jer nemaju svoje. No, to uistinu nije više potrebno. Danas postoje proizvodi posebno osmišljeni za njegu muške kože, a jedan od njih je i NIVEA MEN Active Age.

Foto: Nivea

Za koga je namijenjen taj proizvod?

NIVEA MEN Active Age krema pomno je osmišljena za muškarce starije od 35 godina, koji vole život i žele ostati zdravi i aktivni. Osmišljena je za ambicioznog muškarca koji očekuje vrhunsku učinkovitost te želi najbolje za sebe i svoju kožu. On želi, bez puno zamaranja, višestruko korisnu, cjelovitu njegu kože koja mu daje samopouzdanje.

Kako se starenje muške kože razlikuje od starenja ženske kože?

Koža muškaraca je drugačija - puno je "deblja" i ima više kolagena nego ženska. Ona proizvodi puno više sebuma što ju čini masnijom, a to znači da muška koža počinje stariti kasnije. No nakon 40-e na muškoj koži znakovi starenja postaju vidljiviji - koža izgleda umorno, javljaju se bore na području oko očiju te postaju dublje nego kod žena. Zato zrela muška koža zahtjeva proizvode koji nisu toliko masni i koji se lako upijaju.

Također, moraju kompenzirati povećani stres tijekom brijanja te istovremeno uravnotežiti gubitak vlage zbog znojenja.

Što NIVEA MEN Active Age čini tako učinkovitom?

Ovaj proizvod je cjelovito anti-ageing rješenje, posebno osmišljeno za zrele muškarce, koje će dati vidljive rezultate i pomoći da se osjećaju i izgledaju dobro.

Koji su ključni sastojci Active Age kreme?

U našem laboratoriju razvili smo najbolje formule koristeći aktivne sastojke poput kreatina i kofeina. Kofein (ekstrakt guarane) je odabran zato što prodire u najdublje razine stanica kože te ih ojačava, dok kreatin igra ključnu ulogu u opskrbi stanica energijom i proizvodnji kolagena. Oboje rade zajedno kako bi ubrzali proces obnove stanica, ojačali kožu i izgladili bore.

Koje su tri riječi kojima biste opisali NIVEA Active Age liniju?

Prikladna. Njegujuća. Muževna.

>>NIVEA MEN SENSITIVE - Upravo ono što treba muškarcima s osjetljivom kožom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije