Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Ova slika modela prije i poslije poroda će vas zapanjiti

Trbuh
Foto: Instagram
1/2
28.09.2016.
u 20:10

Ljudsko tijelo nikada nas ne prestaje iznenađivati

Komplimenti ne prestaju pljuštati nakon što se mlada majka i fitness-model Tammy Hembrow pohvalila svojim trbuščićem "prije i poslije".

– 'Isuse, njezin trbuh je bio ogroman! Nevjerojatno je kako se koža uopće može toliko rastegnuti – glasi jedan od komentara.

Tammy je trenirala tijekom cijele trudnoće, osim zadnjih par mjeseci, prenosi Elite Daily.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Naime, trenira od malih nogu i nikada nije posustala. Sada, nakon trudnoće, izgleda bolje nego ikad!

U jednoj objavi napisala je: – Izgubila sam puno mišićne mase, ali jako sam sretna sa svojim tijelom nakon trudnoće. Toliko žena misli kako ne može vratiti svoju nekadašnju formu, ali to jednostavno nije istina. Jedva čekam da ponovno počnem trenirati za nekoliko tjedana i dovedem svoje tijelo u najbolju formu ikad.

>> Trudnice, evo zašto je dobro što imate jutarnje mučnine

Komentara 2

TO
toljaga22
20:27 28.09.2016.

ne nih joj naplatio

VI
virkom
00:09 29.09.2016.

Čovječe, pa gdje ovoj stanu unutrašnji organi? Želudac, crijeva, jetra, slezena, gušterača? Pa gdje to sve ima mjesta??? Fotoshop...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije