Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za dobru liniju

Kako imati stražnjicu kao na reklami? Isprobajte ovo

Hlačice za učvršćivanje
Foto: PR FOTO
1/3
27.03.2015.
u 09:14

Posebna tkanina sadrži mikrokapsule koenzima Q10 koje otpuštaju aktivne sastojke u kožu putem tehnologije 'blagog pritiska' prilikom svakog pokreta, dok bademovo ulje i aloe vera hidratiziraju i njeguju kožu.

Buđenje iz zimskog sna može započeti - stiglo nam je proljeće!

NIVEA se jedinstvenim inovativnim Q10 hlačicama za oblikovanje i učvršćivanje pobrinula da tijelo zablista u omiljenim lepršavim haljinicama i kratkim hlačicama koje ste jedva dočekali izvaditi iz ormara. Posebna tkanina sadrži mikrokapsule koenzima Q10 koje otpuštaju aktivne sastojke u kožu putem tehnologije "blagog pritiska" prilikom svakog pokreta, dok bademovo ulje i aloe vera hidratiziraju i njeguju kožu.

NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje i učvršćivanje možete nositi cijeli dan, bilo na poslu, kod kuće ili za vrijeme sportskih aktivnosti, a nisu vidljive ispod odjeće. Za najbolje rezultate preporučuje se minimalno nošenje hlačica 6 sati dnevno tijekom 2 tjedna. Niti nakon 30 pranja njihova učinkovitost se ne smanjuje. Izuzetno su praktične te će se jednostavno uklopiti u dnevnu rutinu za učinkoviti način učvršćivanja kože.

Uz njih nikad nije bilo lakše izgledati sjajno i njegovano, a možete ih pronaći ekskluzivno u prodavaonicama DM-a.

Inovativna tkanina izrađena od elastina i poliamida omogućava savršeno prianjanje uz tijelo i prilagođava se svakoj silueti istovremeno pružajući udobnost i neometane prirodne pokrete tijela. Hlačice su dizajnirane kako bi u harmoniji s kožom pružale optimalne rezultate.

''Ove udobne hlačice trenutačno oblikuju vaš trbuh, bedra i stražnjicu, dok istovremeno posebne mikrokapsule učvršćuju kožu. Prilikom svakog pokreta aktivni sastojci iz kapsula otpuštaju se direktno u vašu kožu te pružaju trenutačni učinak'', rekla je Julia Eckert, stručnjakinja iz odjela za istraživanje i razvoj u segmentu njege kože tvrtke Beiersdorf.

>>Je li 'beauty sleep' mit ili istina? Evo što kažu stručnjaci

>>Stiže proljeće - Zategnite tijelo u nekoliko koraka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije