Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idealno

Kako dobiti i zadržati savršenu ljetnu put

žena, koža, njega, njegovana koža (1)
Foto: Thinkstock
15.08.2014.
u 18:00

Savršena ljetna put nešto je što bismo željeli zadržati tijekom cijele godine. Napraviti temeljiti piling kože odgovarajućim preparatima prvo je što bi trebalo napraviti prije sunčanja...

Savršena ljetna put nešto je što bismo željeli zadržati tijekom cijele godine. Napraviti temeljiti piling kože odgovarajućim preparatima prvo je što bi trebalo napraviti prije sunčanja. Pogledajte i ostale naše savjete, koji će vam pomoći da dobijete i održite savršenu ljetnu put.

1. Napravite temeljiti piling kože

Budući da se broj izumrlih stanica kože brže formira tijekom ljeta, piling će dati najbolje rezultate. Isprobajte anticelulitni piling-gel s dijamantnim mikrokristalima za odstranjivanje mrtvih stanica kože i i kofeinom koji stimulira proces sagorijevanja masnog tkiva. Riješite dvije muhe jednim udarcem.

2. Nanesite sredstvo za samotamnjenje od glave do pete

Ravnomjerno utrljavanje preparatau kožu cijelog tijela "spasit" će vas ako se prije ljetovanja niste uspjeli baš nimalo osunčati, čak ni u solariju. I ne zaboravite na kremu za sunčanje! Nikako!

3. Poboljšajte hidrataciju nakon sunčanja

Spriječite isušujuće djelovanje UV-zraka tako što ćete u čistu kožu utrljati hidratantni losion ili mlijeko za tijelo, a zatim je pokriti vlažnim, toplim ručnikom (držite ga pet minuta). Toplina aktivira sastojke losiona/mlijeka, što će koži omogućiti optimalnu hidrataciju i mekoću.

4. Savršena njega nakon sunčanja

Vaša koža nakon sunčanja treba savršenu njegu i hidrataciju – maslace za tijelo koji obnavljaju i duboko hidratiziraju kožu tijekom 24 sata (najbolje one koji sadrže aloe veru i vitamine). I najvažnije za ljetne vrućine – ne sadrže ulja i daju koži da diše.

5. Održite fake ten

Nekoliko dana nakon utrljavanja preparata za samotamnjenje, nemojte koristiti piling niti kreme koje sadrže retinol i AHA kiseline. Ove tvari skidaju površinski sloj kože, a ujedno i boju.

>>Osunčani ten i duge haljine - Ljetni must have!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije