Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budi.in

Kakav oblik lica imate? Doznajte treba li vam konturiranje

Kosa
Foto: Shutterstock
29.01.2015.
u 14:27

Nova tehnika bojenja kose uključuje korištenje igre svjetla i sjene na način da laskaju i oblikuju lice osobe koja nosi frizuru.

Nakon što nas je Kim Kardashian naučila kako konturirati lice pomoću bronzera i highlightera, poznati frizer Mark Trinder, direktor Charles Worthington Art Teama, otkrio je kako i bojanje kose može konturirati lice.

Nova tehnika bojenja kose uključuje korištenje igre svjetla i sjene na način da laskaju i oblikuju lice osobe koja nosi frizuru.

Kako bi se dobilo diskretno nijansiranje nanose se nijanse koje odgovaraju obliku lica, uz iznimku ovalnog lica, za koje se smatra da niti ne treba konturiranje, piše Budi.in

Žene okruglog lica mogu očekivati svjetlije nijanse uz sami korijen kose, od uha do uha, ali i tamnije nijanse ispod uha kako bi se licu dao oblik. Duguljasto lice oblikuje se tamnijim nijansama uz korijen i razdjeljak, dok se boja posvjetljuje prema vrhovima. Na taj način se lice vizualno skraćuje.

Što pristaje četvrtastom i srcolikom obliku lica pročitajte u članku na portalu Budi.in

>>Revolucionarno i jeftino rješenje za podočnjake: Sakrijte tamne kolutove crvenim ružem za usne!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije