Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se nosilo?

Kada želite biti u trendu na ulicama Zagreba, onda to izgleda ovako...

Streetstyle
Foto: Jure Perišić
1/3
06.05.2016.
u 12:09

Jeste li trendseter/ica i u pola noći možete prepoznati čiji je potpis na nečijoj "krpici"?

Tko je što obukao i "koga nosi" već je dulje vrijeme TOP tema onih koji sjede na terasama kafića u samom centru grada i odmjeravaju prolaznike.

Ako ste i vi među njima, vjerojatno ste trendseter/ica i u pola noći možete prepoznati čiji je potpis na nečijoj "krpici".

Zagrepčanke i Zagrepčani vole pratiti trendove, no upravo oni koji ih znaju prilagoditi svome stilu na ulicama su najupečatljiviji i najzanimljiviji.

Neke od njih pogledajte niže, a ostale na portalu Fashion.hr

Foto: Jure Perišić

Foto: Jure Perišić

Foto: Jure Perišić

Foto: Jure Perišić

>>Na reviji Karla Lagerfelda u Havani i Castrov unuk

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:37 07.05.2016.

ovo je smijesno...deckic na prvoj fotki koji zeli izgledati starije nego sto je, a "brkovi" mu izgledaju kao da je jel cokoladu i ostao "zamusan". Ili onaj na drugoj fotki s zenskom jaknom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije