Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moj stil

Jessica Chastain: Nikad ne bih odjenula niske potpetice!

jessica chastain (1)
Pixsell
28.01.2013.
u 00:01

Proglašena najbolje skrivenom tajnom Hollywooda, Jessica Chastain ove je godine odlučila izaći iz sjene. Prirodno riđe kose i svijetle puti, Jessica priznaje kako je zbog svoje nekonvencionalne ljepote izgubila dosta uloga

Jessica Chastain donedavno je bila najbolje skrivana tajna Hollywooda - svijetle puti i crvene kose, ova 35-godišnja američka glumica polako, ali sigurno osvaja svjetla reflektora i sve više filmskih uloga.

Neki kritičari već su je opisali kao iduću Meryl Streep, a za razliku od svojih ‘potrošnih’ kolegica Jessica tvrdi kako će crvenim tepihom šetati još dugo. “Ne bojim se rizika. Bilo to učenje borilačkih vještina ili eksperimentiranje s vlastitim izgledom, za dobru ulogu mi ništa nije preteško napraviti”, otkriva Jessica koja se za film Tajni život kućnih pomoćnica udebljala 8 kilograma. “Vegetarijanka sam pa mi je bilo teško nabiti kilograme. Na kraju sam svaki dan jela kilograme sladoleda od soje!”, prisjeća se Jessica.

Njezina neuobičajena ljepota na početku joj je samo smetala. “Da, ja nisam tipična ‘bomba’. Kad sam tek stigla u Los Angeles shvatila sam da je to ono što se traži - svi te žele strpati u kalup na koji će napisati: ‘ona može raditi samo to i to’. Moja želja je pretapati se iz uloge u ulogu i glumiti razne žene. I mislim da konačno dobivam dobre uloge baš zbog toga što nisam konvencionalno lijepa”, tvrdi Jessica. Upravo njezin izgled privukao je modne kuće poput Alexandera McQueena i Zaca Posena koje se bore kako bi je odijevale na crvenom tepihu.

“Stvarno ne mogu odabrati omiljenog dizajnera! Glumim toliko različitih uloga da sličan odnos imam s modom - ne bih mogla nositi samo jedno ime do kraja života”, iskrena je Jessica. “Kad se odijevam za svečane prilike, uvijek imam na umu dojam koji želim ostaviti. Haljine biram po emocionalnoj reakciji na njih, a kad konačno odaberem jednu, uvijek imam i rezervu!”, otkriva glumica. Kako je stvarno osjetljiva kad je u pitanju moda, pokazuje i činjenica da se Jessica na modnim revijama ponekad mora suzdržavati od - plača! “Odem na modni tjedan u Pariz, sjedim u prvom redu i pokušavam suspregnuti suze. Modom otkrivam točno kako se osjećam!”, objasnila je.

No, postoji jedna stvar koju Jessica nikad ne bi odjenula. “Niske potpetice na crvenom tepihu! Najgore mi je vidjeti slavne u prekrasnim haljinama s potpisom Oscara De La Rente, a u ruci drže potpetice jer u njima ne mogu hodati. To je grozno! Mogu ih skinuti kad sjednemo i nitko ne vidi, ali ne pred svima! U životu sam nosila dosta neudobnih cipela i to je u redu, ali nisam nosila balerinke čak ni nakon operacije koljena. Hodala sam sa štakama u visokim petama - ljudi su mi se smijali, no uopće me nije bilo briga!”, prisjeća se Jessica koja je po svemu prava nasljednica holivudskih diva.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije