Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni savjet

Jesenski trend koji vrijedi slijediti jer, dobra je jakna osnova stila

jakne
Foto: Fashion.hr
1/5
17.09.2014.
u 08:33

Komad koji će vas grijati u hladnim danima i koji funkcionira u svim prilikama ako se stilizira na dobar način svakako je upečatljiva jakna sportskog prizvuka

Još nas svega nekoliko dana dijeli od službenog početka jeseni i krajnje je vrijeme da usvojite sve trendove koje nam donosi nova hladna sezona!

Komad koji će vas grijati u hladnim danima i koji funkcionira u svim prilikama ako se stilizira na dobar način svakako je upečatljiva jakna sportskog prizvuka, piše Fashion.hr.

Burberry Prorsum, Acne, Isabel Marant, Current/Elliot, otkačeni Shrimps i obožavani H&M za jesen 2014. godine u glavni su fokus stavili udobne jakne avijatičarskog prizvuka.

Inspirirajte se u našoj galeriji, a ostale modele i savjete kako jaknu stilizirati potražite na portalu Fashion.hr.

Foto: H&M

>>Jedina suknja koju morate kupiti ove jeseni! Donosimo TOP 10 modela

>>TOP 14 crnih kožnih jakni za početak nove sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije