Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crveni tepih

Jennifer Lopez jedva odjevena, Beyonce cijela pokrivena!

cure
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
25.08.2014.
u 10:43

Dodjela MTV VMA privukla je na crveni tepih brojne seksi dame zamamnih oblina. Provjerite tko je privukao najviše pažnje...

Dodjela MTV VMA privukla je na crveni tepih brojne seksi dame zamamnih oblina. Provjerite tko je privukao najviše pažnje.

Beyonce

Slavljenica sinoćnje dodjele privukla je pažnju tijekom izvedbi svojih hitova, ali i nakon dodjele. U uskoj, bordo haljini, Beyonce je istaknula svoje zamamne obline.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Rita Ora

Iako ima ekscentrične modne odabire, Rita zna kako zablistati. U dugačkoj, crvenoj haljini otvorenih leđa, Rita je izgledala sjajno. Odlučila se ovog puta za Donnu Karan.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Kim Kardashian

Velika ljubiteljica Balmaina, i ovog puta se odlučila za dizajn te modne kuće. Prekrasna haljina istaknula je zamamne obline ove reality zvijezde. Jedina pogreška su gležnjače, koje nimalo ne laskaju njenoj visini ni oblinama.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Jennifer Lopez

Ova dama izgleda sve bolje i bolje. Otkako se okrenula veganskoj prehrani, Jennifer je smršavjela te tijelo dovela u još bolju formu (ako je to uopće moguće). Izgledala je sjajno i golišavo u haljini Charbel Zoe. Riskantna kreacija pokazala je previše kože, no s takvim tijelom – Jennifer je uspjela izgledati fino.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Iggy Azalea

Osim što su se Jennifer i Iggy dogovorile o glazbenoj suradnji, sličan ukus otkrile su i u odijevanju. Lijepa reperica istakla je svoje obline u srebrnom Versaceu, i nije pogriješila.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Malena Blue Ivy oduševila okupljene, poručila mami Beyonce: 'Yeah Mommy!'

Komentara 1

SE
sestrićna
12:47 25.08.2014.

sise i guzice na gotovs...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije