Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBATE SAMO DVIJE STVARI

Ovim trikom i tenisice možete učiniti vodonepropusnima

Tenisice
Foto: Thinkstock
1/2
28.06.2016.
u 08:30

Mnogi su na ulice izašli bez kišobrana pa ih je pogoršanje vremena nakon ljetnih vrućina iznenadilo

Dijelovi Hrvatske jučer su iskusili osjetno pogoršanje vremena. U Zagrebu je tako uz jako naoblačenje pao pljusak praćen grmljavinom.

Mnogi su na ulice izašli bez kišobrana pa ih je pogoršanje vremena nakon ljetnih vrućina iznenadilo. Takvo prevrtljivo vrijeme nije ništa čudno u ovo doba godine, a upravo pljuskovi nakon sunca i vrućih dana mogu nas "okupati" do kože. 

Ako vam se ne da nositi sa sobom kišobrane i kabanice, možete se poslužili jednim trikom i ići "linijom manjeg otpora". Ako ste pospremili svoju nepropusnu obuću do jeseni ili ste na odmoru, a imate sa sobom samo platnene tenisice, ne morate odmah trčati u kupovinu. Postoji jednostavan trik kako možete obuću, ali i torbu ili odjeću jednostavno učiniti vodonepropusnom. 

Potrebna vam je voštana svijeća i sušilo za kosu. 

 

>>Evo čemu služe zakovice na džepiću traperica

Komentara 3

PA
pavel1001
22:32 27.06.2016.

obuci vrečicu na cipele

Avatar Linux
Linux
21:39 27.06.2016.

a ako nemate "vostanu" svijecu, onda mozete uzeti drugu svijecu

ZO
zoku55
10:17 28.06.2016.

hahahhah frende promocila ti je isto ko i prva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije