Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvrsna dizajnerska imena na jednom mjestu za idealan završetak 2014.

Jedinstveni novi projekt Pop up Concept Store Europa imat će i humanitarni karakter

Pop up Concept Store Europa
Foto: PR FOTO
1/2
18.12.2014.
u 16:31

Ove subote Kino Europa na jedan će se dan pretvoriti u jedinstveni dizajnerski pop up store. Riječ je o projektu Pop up Concept Store Europa koji će 20. prosinca od 10:00 do 20:00 sata okupiti preko 60 dizajnerskih imena na jednom mjestu. Cijeli projekt ima i humanitarni karakter te će se dio prihoda donirati udruzi Hrvatska pomaže. U sklopu ovog događanja održat će se i revija poznatog dizajnera Juraja Zigmana. Divnim modelima i spektakularnom revijom Juraja Zigmana te projektom Pop up Concept Store Europa organizacijski tim Cro A Portera proslavit će završetak uspješne 2014. godine.

Događanje je zamišljeno kao cjelodnevno druženje i prezentacija rada hrvatskih dizajnera, uz mogućnost prodaje zainteresiranim posjetiteljima. Prosinac je mjesec u kojemu smo osobito osjetljivi na potrebe drugih. Iz tog razloga ovaj projekt ima i humanitarni karakter, dio prihoda Pop up Europa bit će doniran humanitarnoj udruzi „Hrvatska pomaže“. Dizajneri će donirati svoje atraktivne kreacije te će sav prihod od prodaje tih dizajnerskih komada ići upravo humanitarnoj udruzi „Hrvatska pomaže“.

Pop up Concept Store Europa jednodnevni je projekt predstavljanja domaćeg dizajna koji je izložbenog karaktera, a koncipiran je poput svojevrsne robne kuće na dva kata. Kultno Kino Europa tako će se na jedan dan u najatraktivnijem terminu, u subotu, 20. prosinca 2014. od 10:00h do 20:00h pretvoriti u idealno mjesto za prezentiranje najboljeg od hrvatskog dizajna. Lokomotiva, Kralj i Krajina, Twinsi, Mak, Ružica Hodak, Karaka dizajn, Ito Ito, Jet Lag, Matija Vuica, Etna Maar, Iva Karačić, Boudoir i Hippy Garden samo su neki od dizajnera koji će se predstaviti u sklopu ovog jednodnevnog modnog projekta.

Dva kata atraktivnog prostora kina Europa postat će jedinstveni pop up prostor po uzoru na slične projekte u svijetu, te omogućiti posjetiteljima da uživaju u jedinstvenoj prezentaciji brojnih domaćih kreativaca na jednom mjestu! Za dodatnu animaciju i dobru atmosferu pobrinut će se DJ, a posjetitelji će uživati i u atraktivnim showroom prezentacijama. Vrhunac svega bit će upravo spektakularna revija Juraja Zigmana koja se s nestrpljenjem iščekuje.

POP UP EUROPA zajednički je projekt modnog projekta Cro A Porter i modnog portala www.moda.hr, u suradnji sa humanitarnom udrugom Hrvatska pomaže i Gradom Zagrebom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije