Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ray ban

Jedinstveni i prepoznatljiv stil naočala ujedinjuje vintage-šarm i suvremen duh

Rayban
Foto: PR FOTO
1/4
07.07.2015.
u 15:55

Nova Ray-Ban nesumnjivo se vraća korijenima marke, donoseći varijacije nekih od najprepoznatljivijih, jedinstvenih sunčanih naočala, koje su ugledale svjetlo dana.

Ray-Ban, najpoznatiji svjetski brend sunčanih naočala*, predstavlja novu kolekciju za jesen i zimu 2015./2016. koja donosi impresivne nove verzije Ray-Ban Aviator, Ray-Ban Wayfarer i Ray-Ban Clubmaster naočala u različitim izvedbama i kombinacijama materijala.

Još od svog osnutka davne 1937. godine Ray-Ban je bio simbolom eksperimentiranja, pustolovina, funkcionalnosti i dizajna. Već od prvih naočala Ray-Ban Aviators za američke pilote, preko jedinstvenog i univerzalnog dizajna modela Ray-Ban Wayfarer, do novih klasika poput vintage modela Ray-Ban Clubmaster, povijest ove marke obilježava čitav niz legendarnih svevremenskih modela.

Nova Ray-Ban nesumnjivo se vraća korijenima marke, donoseći varijacije nekih od najprepoznatljivijih, jedinstvenih sunčanih naočala, koje su ugledale svjetlo dana.

>>Hoćete li im odoljeti? Ray-Ban Wayfarer presvučen kožom i s kamuflažom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Luring
Luring
21:02 08.07.2015.

Wayfarer, normale!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije