Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja eNVy rooma

Jedino što vam jutros treba jest pogled na ove fotografije

eNVy room
Foto: Šime Eškinja
1/16
17.09.2014.
u 09:39

Nadahnuće su dečki iz eNVy rooma pronašli u talijanskim neorealističkim filmovima u maniri ranih djela Fellinija

eNVy room predstavlja kampanju nadahnutu talijanskim neorealističkim filmovima u maniri ranih djela Fellinija,s potpisom fotografa Šime Eškinje.

Dok crno bijele fotografije neodoljivo podsjećaju na povijesni i sentimentalni dokument ne tako minulog vremena, fotografije u boji prikaz su realistične slike gdje je naznačena ljudska dimenzija kroz glamuroznu prizmu modne fotografije.

Uz ovo malo sunca što je provirilo iza oblaka, fotografije će vam izmamiti osmijeh na lice.

Foto: Šime Eškinja

Kampanja je snimljena za kolekciju za jesen/zimu 14/15 koju određuju čipka, suptilne teksture, igre dužinama i retro krojevi koji su posebno naglašeni stylingom u ovoj kampanji.

Lepršavi i svjetlucavi materijali rezervirani su za večernju modu pa su tako drapirane maksi haljine bogato nabrane u struku, dok svjetlucave haljine izrađene od zelenih ljuskica i perlica senzualno omataju tijelo otvarajući samo leđa kao zavodljivi detalj koji laska ženskom tijelu.

Foto: Šime Eškinja

Čarobne vizure Staroga Grada na Hvaru, njegove kamene kuće ukrašene škurama, griljama i razigranim tiramolima poslužile su kao idealna kulisa Eškinji kojem je ispred objektiva u ulozi zaštitnog lica nove eNVy room kampanje stala Marij Kolak, model iz agencije Talia.

>>E, pa ovako to izgleda kad hrvatske dizajnerice izlažu na London Fashion Weeku

>>Da vampiri ustanu iz mita, očnjake bi zarili u modu Toma Forda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije